Samsung Galaxy Store İle Tanışın

Samsung; Galaxy Apps ve Galaxy Temalarının tüm özelliklerini bir platformda birleştirerek, Galaxy Apps’ı Galaxy Store’a dönüştürdü. Bu uygulama değişikliği; Samsung Galaxy akıllı telefon ve akıllı saat kullanıcılarının çeşitlenen ihtiyaçlarına cevap olarak gerçekleşti.

Yeni platform; Galaxy kullanıcıları için yepyeni bir dijital pazar yaratan bazı gelişmiş özellikler sunar. Bugün bir Newsroom yayınında Samsung, Galaxy Mağazasını Galaxy cihazları için tek adresli bir mağaza olarak nitelendirdi.

Galaxy Store İlgi Alanlarınıza Özen Gösterecek

Galaxy Store, tüm dijital Galaxy ihtiyaçlarınız için yeni bir durak platformu. Uygulamalar ve temalardan, çıkartma ve yazı tiplerine kadar bu yeni uygulama, Galaxy akıllı telefonunuz için çok çeşitli içerikler sunar. Ayrıca Galaxy Store’da kenar panelleri, kamera filtreleri ve diğer birçok Galaxy’ye özel içeriğe sahip olursunuz.

Galaxy Store ayrıca; mevsimlere, tatillere ve etkinliklere göre önerilerde bulunur ve önceki ilgi alanlarınıza göre önerilerde bulunur. Böylece mağazaya bir sonraki girişinizde; kontrol etmek isteyebileceğiniz içerikli kişiselleştirilmiş bir sayfa göreceksiniz.

Sürekli oyun indiren kullanıcılara oyun önerilerinde bulunurken, sağlık konusunda hassas olanlara fitness uygulamaları önerilecek. Galaxy Mağazasına göz atmanın ilgi çekici bir yolunu oluşturmak için Samsung, videoları ve diğer destekleyici bağlantıları olan kullanıcılara yeni içerik sunacak.

Sizce de Samsung bu hamlesiyle kullanıcıların dikkatini çekebilecek mi? Konuyla ilgili yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz.

Exit mobile version