Samsung Galaxy S23 Serisinin Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S23 serisinin tanıtım tarihi belli oldu. Peki, Samsung'un yeni akıllı telefon modelleri ne zaman tanıtılacak?

Samsung Galaxy S23 Serisinin Tanıtım Tarihi

Samsung Galaxy S23 serisinin tanıtım tarihi belli oldu. Samsung Columbia’nın web sitesinde yer alan görselde Samsung’un yeni akıllı telefon modellerinin tanıtılacağı tarih yer aldı. Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Samsung Galaxy S23 Serisinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung, Galaxy S23 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Şirketin bu kapsamda üç adet akıllı telefon piyasaya sürmesi bekleniyor. Bunlar arasında Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra modelleri yer alıyor.

Daha önce ortaya atılan iddialara göre Galaxy S23 serisinin tanıtılması beklenen Galaxy Unpacked lansmanı ertelenmişti. Bu nedenden ötürü etkinliğin şubat ayının sonlarında düzenleneceği ileri sürülüyordu ancak tanıtım tarihi ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.

Samsung Columbia’nın web sitesinde yer alan görselde Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra isimli akıllı telefon modellerinin tanıtılması beklenen Galaxyx Unpacked 2023 etkinliğinin 1 Şubat tarihinde düzenleneceği ortaya çıktı.

Galaxy S23 serisinde yeni bir renk seçeneğinin yer alacağına yönelik bir söylenti de mevcut. Söz konusu telefonların Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisine sahip olacağı söyleniyor. Mobil cihazların Android 13 tabanlı One UI 5.0 yazılımı ile kutudan çıkacağı tahmin ediliyor.

İddiaya göre Galaxy S23 modeli kavisli bir ekran yapısına ve QHD+ çözünürlüğe sahip olacak. 6,8 inç ekran büyüklüğündeki telefonun ön yüzeyinde bir adet ön kameranın bulunacağı ileri sürülüyor.

Exit mobile version