Samsung Galaxy S22 Ultra, Note Olarak Değişiyor

Yeni sızıntı, Galaxy S22 Ultra olarak bilinen telefonun S22 Note olarak adlandırılacağını söylüyor. İşte detaylar...

Eylül ayının sonlarında, ilk Samsung Galaxy S22 Ultra görselleri ortaya çıkmıştı. Samsung’un cihazı Galaxy Note 22 Ultra olarak markalayacağına dair bir söylenti vardı. Bu söylenti şu an itibariyle tamamen farklı bir rota izliyor. Samsung Galaxy S22 Ultra akıllı telefonun adı S22 Note olarak değişebilir. Gelin detaylara birlikte bakalım…

Söylenti, geçmişte Samsung sızıntılarında haklı olan Twitter kullanıcısı @FrontTron’dan geliyor. Samsung’un Galaxy S22 Ultra olarak adlandırılacağını düşündüğümüz en üst düzey amiral gemisinin sızdırılmış görüntüleri ve gerçek hayattaki görüntüleri; bir Galaxy Note halefi sergiliyor gibi duruyor. Cihaz kutu gibi bir görünüme sahip. Görünüşe göre S Pen kalemini saklamak için bir yuva ile gelecek. Ayrıca diğer iki modelden sıyrılıyor.

Samsung “Note” İsimlerini Kaldıracaktı

Sızıntılar, Note adının geri dönmeyeceğini iddia ediyordu. Ancak bu iddiaları ortaya atan üretken bir sızıntıcı olan Tron, farklı bir iddia ortaya attı. Geçen ayın sonlarında, bir rapor, Samsung’un 2022’de; hatta muhtemelen hiçbir zaman bir Note telefonu piyasaya sürmeyi planlamadığını öne sürüyordu. Bu söylenti, Tron’un ifadelerini destekler nitelikteydi.

Ancak Tron şimdi bu söylentiyi yeniden alevlendirdi. Cihazın adının bu kez Galaxy S22 Ultra olmadığını iddia ediyor. Bu isim yerine Samsung’un yeni cihazının adı Galaxy S22 Ultra yerine bir Samsung Galaxy S22 Note olacak.

İddia, yalnızca son raporlara değil. Aynı zamanda yaklaşık üç yıl önce Samsung’un Galaxy Note ve S serilerini birleştireceğini söyleyenlere de bakıldığında; kulağa çok uzak gelmiyor. Bir Note markası, Samsung’un satışları artırmasına ve Ultra modelini 2022’nin en iyi telefonlarından biri yapmasına yardımcı olacak.

Samsung Note 22 Akıllı Telefonunun Beklenen Özellikleri

Adı ne olursa olsun, Samsung’un premium telefonunun 6.8 inç 120Hz ekran, dörtlü kamera kurulumu, 5.000 mAh hücre ve amiral gemisi yonga seti sunmasını bekliyoruz. Yeni telefonların tanıtımı muhtemelen Şubat ayında olacak. Önceki telefonlarla aynı fiyata mal olacak.

Samsung’un Galaxy S22 serisini Şubat ayı ortasında piyasaya süreceği ortaya çıktı. Yeni Samsung amiral gemilerinde alıştığımız gibi; önümüzdeki haftalarda daha fazla sızıntı görebiliriz. Bu, en son ürünler için perakende kutuları, kılavuzları ve web sayfalarını içerebilir. Samsung, Note 22 markasından yararlanmayı planlıyorsa; Kore devi bir sonraki Unpacked etkinliğinde onaylamadan önce bunu öğrenebiliriz.

Exit mobile version