Samsung Galaxy S22+ Telefonun Görselleri ve Özellikleri

Samsung Galaxy S22+ resmi görselleri ve önemli özellikleri sızdırıldı. Gelin detaylara birlikte bakalım...

Resmi lansman öncesinde, sizin için Samsung Galaxy S22+ akıllı telefonun özel tasarımlarından ve temel özelliklerinden bahsedeceğiz. Samsung yakında S22 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Samsung Galaxy S22 serisi, son haftalarda çeşitli söylentilere konu oldu. Bugün, Galaxy S22+’nın bazı resmi görselleri, S21+’ın halefinin bazı teknik özellikleriyle birlikte çevrimiçi olarak ortaya çıktı.

İşte Samsung Galaxy S22+ Telefonunun Özellikleri

Samsung Galaxy S22 serisi, S22, S22+ ve S22 Ultra’dan oluşuyor. Her üç modelin de ilgili öncekilerden önemli iyileştirmeleri vurgulaması bekleniyor. Bir bilgi sızdırıcı olan Isha Agarwal; S22+’ın nasıl göründüğüne dair çarpıcı görüntüler paylaştı. Ön kamera için tek ve merkezi bir deliğe sahiptir. Görünümü, akıllı telefonun sağ tarafında bulunan güç ve ses düğmeleri ile eşit derecede dar çerçevelerle gelecek. Ayrıca Ishan, önceki söylentilerin aksine yeni akıllı telefonun İngiltere’de Exynos 2200 işlemci ile piyasaya çıkacağını söylüyor.

Ortaya çıkan görüntüler, Galaxy S22+ için cihazın arka kısmının alt ucuna şık bir şekilde yerleştirilmiş Samsung logosuyla üçlü bir arka kamera kurulumunu gösteriyor. S22+’ın 50 MP geniş açılı kamerası, gelişmiş resim ve video performansı için Adaptive Pixel teknolojisine sahiptir.

Akıllı Telefonun Dikkat Çeken Detayları

Akıllı telefonun ekranı 1.750 nit tepe parlaklığa, uyarlanan yenileme hızına sahip olacak. S22’den biraz daha ağır. Ancak S22 Ultra’dan biraz daha hafif olacak. Galaxy S22+, 195g ağırlığa sahip olacak. Ayrıca 45W’da USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj edilebilen 4.500 mAh pile sahiptir. S22+ için 45W hızlı şarj desteği, endüstri liderlerinden biraz daha uzak olacak. Ancak S21+’dan bir gelişme gibi duruyor.

Cihaz, yanlarında görebildiğimiz anten kaplamaları sayesinde metal bir kasaya sahip. Akıllı telefon arkada, üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Ayrıca dikey kamera modülünün sağ tarafında oturan bir LED flaş yer alıyor. Ayrıca cihazın arka alt kısmında zarif bir şekilde yerleşen Samsung logosunu göreceğiz.

Çıkış Tarihi Henüz Belli Değil

Galaxy S22+’da Gorilla Glass Victus+’ın varlığından söz edilmedi. Çıkış tarihi, fiyatlandırma ve diğer önemli özellikler dahil olmak üzere; Galaxy S22+ hakkında hala bilinmeyen bazı gri alanlar var.

Exit mobile version