Samsung Galaxy S22 Serisi Kamera Özellikleri Sızdı

Samsung Galaxy S22 ve S22+ modellerinin kamera özellikleri ortaya çıktı. İki modelin kamera özellikleri birbirlerinden ve önceki modellerden biraz farklı olacak. Kaynağa göre S21 ve S21+ modellerinin aynı kamera kurulumunu kullanmasından sonra şirket bir değişiklik yapıyor. İşte detaylar!

Galaxy S21 ve S21+, temelde S20 neslindeki modellerdeki gibi aynı kamera donanımını kullanıyordu. Sızıntı yapan Tron’a göre, Samsung gelecek yılki modeller için felsefesini değiştireceğinden, bu S22 nesli için tekrarlanmayacak.


Benzer İçerik: Poco M3 Detayları Ortaya Çıktı


Samsung Galaxy S22 ve S22+ kamera özelliklerine dair sızıntılar

S20 ve S21 serisi kameraları, büyük pikselli 12 MP ana modül ve yakınlaştırma için 64 MP modül içeriyordu. Ana kameradaki büyük pikseller yüksek kaliteli gece çekimleri sağlarken, yüksek çözünürlüklü modül tam çözünürlüklü çekim seçeneği sunuyordu. Ek olarak 8K video kaydetmenin yanı sıra yakınlaştırma olmadan yüksek çözünürlük ile geliyor.

Galaxy S22 ve Galaxy S22+ için işler farklı olacak. Bu iki model 50 MP ana kameraya, 3x optik zoom lensli 12 MP telefoto modülüne ve 12 MP ultra geniş kameraya sahip olacak.

Bu elbette büyük piksellerin sonu olduğu anlamına gelmiyor. Samsung, binning ile 2,8 µm’ye kadar büyüyen 1,4 µm doğal pikselli büyük 1/1.12” 50 MP sensöre sahip olacak. Ayrıca 8K videolar kaydedip ve 100 MP modunda çalışacak.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21

Ek olarak bu yeni S22 serisinin çıkmasına henüz çok fazla zaman var. Galaxy S22 en azından yarım yıl uzakta. Bu nedenle bu erken söylentilerin yanlış olma veya değişme ihtimail var.

Bu söylenti doğru çıkmazsa, yeni modellerin bir yıl daha periskop kameraları kaçıracağı anlamına geliyor. Ayrıca mevcut söylentiler, S22 neslinin ekran altı selfie kameralarına sahip olmayacağını öne sürüyor.

 

Exit mobile version