Samsung Galaxy S22 Serisi Detayları Ortaya Çıkıyor

Samsung Galaxy S22 serisi hakkında bazı detaylar şimdiden ortaya çıkmaya başladı. Bilgilere göre şirket, Ultra modelinin diğer modellerden daha da öne çıkmasını planlıyor. Bunun için de modeller arasında bazı değişiklikler olacak. İşte detaylar!

Şirket Galaxy S22 serisi cihazlarının yapımında daha fazla plastik ve daha az cam kullanmak istiyor gibi duruyor. Güney Koreli bir haberciye göre şirket, Galaxy S22 ve S22 Plus’ın arka kapağını oluşturmak için “yepyeni bir işleme teknolojisi” kullanacak. Ancak söylentiler, her iki cihazın da cam yerine plastikten üretileceğini öne sürüyor. Rapora göre yalnızca Galaxy S22 Ultra’nın cam arka kapağı olacak.


Benzer İçerik: Samsung Galaxy M32 Çıkış Tarihi Belli Oldu


Samsung Galaxy S22 serisinde daha fazla plastik kullanılabilir

Şu anda hem Galaxy S21 Ultra hem de S21 Plus modellerinin arkası cam olarak karşımıza geliyor. Fakat standart Galaxy S21 polikarbonat plastikten oluşuyor. Bu son söylentiler, Samsung’un Galaxy S22 ve S22 Plus’ın ekran boyutlarını küçülttüğü hakkında yakın zamanda duyduğumuz söylentilerle birleşiyor. Böylece Samsung’un Ultra modelinin gelecek yıl daha da öne çıkmasını istediğini anlıyoruz. Daha büyük ekran ve cam gövdenin yanı sıra Galaxy S22 Ultra’nın LTPO (düşük sıcaklıklı polikristal oksit) ekranlı tek telefon olacağı da söylentiler arasında.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21

Önceki modellere kıyasla Galaxy S21 modellerinde bir fiyat düşüşü gördük ve şirket muhtemelen bu ivmeyi bir sonraki Galaxy S serisi amiral gemileriyle sürdürmek istiyor. Daha fazla plastiğe geçiş yüksek maliyetini dengelemenin bir yolu olacak gibi duruyor. Çünkü bu telefonların Snapdragon yonga seti veya Exynos yongası ile gelmesini bekliyoruz.

Söylentilere göre sadece Galaxy S22 Ultra modeli cam gövdeyle gelecek

Bununla birlikte, plastik gövdelere sahip olmak kötü bir özellik değil. Hatta Galaxy S21’in plastik kabuğunu oldukça beğeniliyor. Plastik telefonlar, camdan yapılanlardan daha az kırılmaya meyilli oluyor. Ek olarak cam telefonlar kadar elde kaymazlar, bu da onları daha dayanıklı hale getiriyor.

Bu bilgiler şimdilik sadece söylenti olarak karşımıza çıkıyor. Bu sebeple herhangi bir kesinlikleri yok ve telefonun çıkışına kadar değişiklik olma ihtimali var. Fakat yenilikleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version