Samsung Galaxy S21 Ultra Yılın En İyi Telefonu Seçildi

Samsung Galaxy S21 Ultra, Küresel Mobil Ödülleri (GLOMO) etkinliğinde yılın en iyi telefonu seçildi. Bu etkinlik geçtiğimiz sene gerçekleşmemişti. Ancak bu sene ise S21 Ultra modeli jüri tarafından yılın en iyi telefonu olmaya hak kazandı.

“Çok çeşitli özellikler, çarpıcı AMOLED ekran, sınıfının en iyisi kameralar… Hatta daha fazlası, Samsung’un şimdiye kadar ürettiği en iyi Android akıllı telefon. Bu telefon her şeyi sunuyor ve 2021’de En İyi Akıllı Telefonlar ödülünü almaya hak kazandı.”


Benzer İçerik: Samsung Galaxy Z Fold 3 Tasarımı ve Renkleri Ortaya Çıktı


Samsung Galaxy S21 Ultra yılın en iyi telefonu ödülü aldı

Bu yılın en iyi akıllı telefon kategorisindeki ilk 5 adayın içinde Samsung’un 2 adet telefonu mevcuttu. Aynı zamanda bu listeye iki adet telefonla giren tek marka da Samsung oldu. Markanın diğer aday telefonu ise S20 FE 5G modeliydi. Ayrıca diğer adaylardan bahsedecek olursak, Apple iPhone 12 Pro Max ile aday oldu. OnePlus markası 9 Pro modeliyle aday olurken Xiaomi Mi 11 Ultra modeliyle listede yerini aldı.

Samsung Galaxy S21 Ultra en iyi telefon seçildi

Jürinin telefonları seçerken dikkate aldığı bazı kriterler şunlar:

Ayrıca ARM, mobil cihaz işlemcisi geliştirme alanında Yıkıcı Cihaz İnovasyonu ödülünü kazandı. Böylece Apple’ı UWB, Oppo’yu hızlı şarj geliştirme ve teşvik etme çabaları ve BOE, LG, Oppo gibi yuvarlanabilir ekranlar üzerinde çalışan şirketleri geride bıraktı.

Ek olarak GPS özellikli bir izleme etiketi olan Vodafone Curve, En İyi Bağlı Tüketici Cihazı ödülünü aldı. Bu şekilde Samsung’un Galaxy Buds Pro’sunu, Huawei’nin VR Glass kulaklığını, Nreal Light karma gerçeklik kulaklığını ve ZTE’nin Cloud+AI ev kamerasını geride bıraktı. Ve bu kategoride birinci oldu.

 

Exit mobile version