Samsung Galaxy S21 serisi One UI 3.1 güncellemesiyle geliyor

Samsung, Galaxy S21 serisinde One UI 3.1 güncellemesini getirerek kullanıcılarına biyometrik ses kilidi açma özelliği olarak Bixby Voice kullanmalarına izin vereceğini bildiriliyor. Akıllı telefon serisinin, Samsung’un Android 11 tabanlı güncellenmiş One UI 3.1 kullanıcı arayüzü ile yüklenmesi bekleniyor. Samsung’un One UI 3.1 güncellemesi, telefonun kilit ekranı ayarlarından Bixby Voice kilit açma seçimini etkinleştirecek.

Samsung Galaxy Z Flip3 telefonunu 120 Hz ekranla çıkarmayı planlıyor

TÜM CİHAZLAR UI 3.1 GÜNCELLEMESİNİ ALACAK

SamMobile tarafından yayınlanan bir rapora göre, One UI 3.1 başlangıçta yalnızca Samsung Galaxy S21’de Bixby Voice kilit açma özelliğini sunacak. Sonunda, Samsung bunu diğer tüm Galaxy cihazlarına genişletmeyi planlıyor.

Kilit açma özelliğinin detayları açıklanmamasına rağmen, parmak izi ve yüz kilidi açma özelliklerine benzer olması muhtemeldir. Samsung ayrıca, cihazların kilidini açmak için bir ses kaydı kullanarak biyometrik işlevin kötüye kullanılmamasını sağlamalı. Bu henüz açıklanacak bir şey değil. İlginç bir şekilde, 2018’de Google, bilinmeyen nedenlerden dolayı Pixel 3 için kendi Voice Match özelliğini terk etmişti.

SAMSUNG ONE UI 3.0 GÜNCELLEMESİNİ BETA OLARAK TEST EDİYOR

Samsung ayrıca, şirketin bu ay piyasaya süreceğini iddia ettiği bir şey olan One UI 3.0’ı Samsung akıllı telefonlarında beta olarak test ediyor. Kullanıcılar ayrıca Samsung Members uygulaması aracılığıyla beta programına kaydolabilir.

Şirketin, Ocak 2021’de Samsung Galaxy S21, Galaxy S21 + ve Galaxy S21 Ultra modellerinden oluşan Galaxy S21 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor.

SAMSUNG GALAXY S21 SERİSİ ONE UI 3.1 İLE GELİYOR

Ayrıca Güney Koreli akıllı telefon üreticisinin, Apple’ın yeni iPhone 12 serisiyle yaptığı hamleye benzer şekilde, USB şarj tuğlasını ve kulaklıkları Galaxy S21 kutularından attığı da söyleniyor. Tüm Galaxy S21 telefonlarının kutudan çıkar çıkmaz Android 11 tabanlı One UI 3.1 ile geleceği ifade ediliyor. Bu ayın başlarında, haberci Jon Prosser, Galaxy S21 akıllı telefonlarının 14 Ocak’ta piyasaya çıkacağını söylemişti.

Exit mobile version