Samsung Galaxy S21 Plus render görüntüleri ortaya çıktı

Üçlü tamamlandı. S21 ve S21 Ultra’nın CAD tabanlı renderlarını bu haftanın başlarında görmüştük. Şimdi Samsung Galaxy S21 Plus’ın 3D şemaları da ortaya çıktı. Gösterdikleri şey, vanilya ve plus modelin bir kamerayı paylaşmaya devam edeceği, sadece Ultra’nın daha meraklı bir kurulum alacağı.

Bu yeni kamera adası, telefonu çevreleyen metal çerçevenin bir parçası gibi görünüyor. Arka camda biraz eğim varken, ön kısım düzdür. Tıpkı S21 tabanında olduğu gibi. Ekranın etrafındaki çerçevelerin dört tarafın da eşit büyüklükte olduğu söyleniyor.

GOOGLE HESABINIZLA SPOTIFY OTURUMU AÇABİLİRSİNİZ

Galaxy S21 Plus, mevcut S20 Plus’ın 6,7 inç köşegenini koruyacak. Ancak düz panel telefonu daha geniş hale getirecek. Bu yılki model için 161,9×73 ve 7×7,8 mm’ye kıyasla 161,5×75 ile 6×7,85 mm boyutlarında olacak.

SAMSUNG S21 PLUS BATARYASI DAHA GÜÇLÜ

Samsung biraz daha fazla bataryayı sıkıştırmanın bir yolunu buldu. S21 plus 4.800 mAh kapasiteye sahip olacak (4.500 mAh’den fazla). Ancak mevcut modelle aynı 25W’da şarj edecek.

Özçekim kamera tasarımı değişmeyecek. Tek bir ortalanmış kamera deliği (burada ekran altı kamera yok). Telefonun yanları da büyük ölçüde aynı olacak. Üstte kart tepsisi, altta USB-C ve hoparlör ve yanda güç ve ses seviyesi var.

Samsung’un iki üst düzey telefonu, yakın zamanda piyasaya sürülen Apple iPhone 12 serisi ile rekabet edecek gibi görünse de, iPhone 12’nin bazı benzersiz özelliklerinden bazılarının Galaxy S21 telefonlarında bulunmayabilir.

Sızan bilgiler, sızan görseller ve donanım parçalarıyla birlikte Galaxy S21 ve S21 + ‘nın biraz ince ayarlı bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Şimdiye kadarki sızıntıların gösterdiği şey.

SAMSUNG S21 PLUS OCAK AYINDA TANITILABİLİR

Samsung, Galaxy S21 serisini son yıllarda olduğu gibi Şubat ayı yerine Ocak ayında tanıtabilir. Hızlandırılmış programın arkasındaki neden belirsiz, ancak ilk satışları Mart ayından Şubat ayına kadar çekmesi gerekiyor.

Exit mobile version