Samsung Galaxy S21 Olimpiyat Oyunları sürümü piyasaya sürüldü

Geçen yıl, 2020 Yaz Olimpiyatları Tokyo 2021’e ertelendiği için Samsung Galaxy S20 Olimpiyat Oyunları sürümü iptal olmuştu. Güney Koreli devi birkaç hafta önce bir Galaxy S21 Olimpiyat Oyunları Sürümü duyurdu. Bu özel sürüm akıllı telefon şimdi Japonya’da resmi olarak piyasaya çıktı.

Samsung Galaxy S21 Olimpiyat Oyunları Sürümü, ağ operatörünün Yeni 2021 koleksiyonunun bir parçası olarak Japonya’da NTT Docomo aracılığıyla satın alınabilir. Sınırlı sayıda üretilen cihaz, ilk olarak birkaç hafta önce görücüye çıktı. Şu anda online olarak ön siparişte mevcuttur. Taşıyıcının web sitesinde, telefonun birkaç gün içinde müşterilere gönderileceği belirtiliyor.

TELEFONUN ÇIKIŞINDA ERTELEME OLMAYACAK

2020 Yaz Olimpiyatları’nın artık Temmuz-Ağustos 2021’de Tokyo’da olacak. Ancak, Covid pandemisi nedeniyle başka bir iptal olasılığı ortaya çıkıyor. Ancak bu kez, Samsung ve NTT Docomo, oyunların bu yıl içinde olup olmamasına bakılmaksızın Olimpiyat Oyunları Sürümü akıllı telefonunu piyasaya sürmeye karar vermiş gibi görünüyor.

Oyunları anmak için sınırlı sayıda üretilen akıllı telefon şimdi Japonya’da ön siparişte… Cihaz, ülkede NTT DoCoMo tarafından 1.024 dolar karşılığında satılmaktadır. Ön siparişlerinden iki gün sonra müşterilere gönderim olacak.


Göz atmak isteyebilirsiniz; Samsung Galaxy S21 FE İşlemcisi Belli Oldu


SAMSUNG GALAXY S21 OLİMPİYAT OYUNLARI SÜRÜMÜ AKILLI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

Cihazın bu yeni sürümü, vanilya Galaxy S21 modeliyle aynı özelliklere sahip. ‘Galaxy’ ve ‘Olympic Games Worldwide Partner’ logoları ile bir Phantom Blue boya işine sahiptir. Bu renk, Phantom Violet’in daha koyu bir versiyonu adını alır.

Bu yılın başlarında Japonya’da piyasaya sürülen standart Galaxy S21’i temel alıyor, yani 6,2 inç Dinamik AMOLED ekrana sahip ve 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile birleştirilmiş bir Snapdragon 888 yonga seti tarafından destekleniyor.

Samsung Galaxy S21 Olimpiyat Oyunları sürümü, farklı renk ve özel bir tema ile gelir. Ayrıca simgeler, duvar kağıtları ve Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’ndan sonra tasarlanan bir AOD saat stili ile geliyor. Son olarak, farklı bir pakette gönderimi olur. Ancak bu aynı zamanda bir şarj cihazı içermez.

Exit mobile version