Samsung Galaxy S21 FE FCC Sertifikası Aldı

Samsung Galaxy S21 FE son günlerde gündemimizden düşmüyor. Telefon hakkında pek çok söylentiyle karşılaştık. Şimdi de cihaz, FCC sertifikası ile karşımıza geliyor. Böylece şarj özelliklerini öğreniyoruz. İşte detaylar.

Galaxy S21 FE, bilmeyenler için Galaxy S21 modelinin daha ucuz bir varyantı olarak karşımıza çıkacak. Aynı zamanda bir önceki modelden de daha uygun fiyatlı olmasını bekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde de bahsettiğimiz gibi telefonun çıkış tarihi ertelendi. Fakat aldığı sertifika ile geleceğini kesinleştirmiş oldu.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Samsung Galaxy Z Flip 3 Her Açıdan Görüntülendi


Samsung Galaxy S21 FE 45 W şarj destekleyecek

Cihaz hakkında pek çok söylenti duyduk. Geçtiğimiz haftalarda cihazın üretiminin durduğu söylentileri vardı. Fakat şirket bu söylentileri kısa sürede yalanladı. Onun ardından da telefonun çıkış tarihinin gecikeceğini öğrendik. Yani şirket üretimi durdurmasa da çip sıkıntısı yaşıyor.

FCC listesi, SM-G990U ve SM-G990U1 model numaralarını gösteriyor. Yani söz konusu telefon, iki Samsung şarj cihazıyla uyumlu olacak. Bunlardan biri EP-TA800 (25W) ve diğeri EP-TA845 (45W) olacak. Ancak daha önceki bir raporda ortaya çıktığı gibi, ikisi de kutuya dahil olmayacak.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE özellikleri

Galaxy S21 FE daha önce Geekbench’te 8 GB RAM ve Snapdragon 888 yonga seti ile karşımıza çıkmıştı. Ek olarak daha önce sızdırılan görseller, telefonun farklı renk seçenekleriyle geleceğini ve bir plastik arka yüze sahip olacağını göstermişti. Ancak üçlü kamera kurulumuna rağmen Galaxy S21 kamera tasarımını koruyacak.

Geçtiğimiz haftalarda telefonun Ağustos ayında gelmesini bekliyorduk. Fakat son haberlere göre bu tarih Ekim ayına ertelendi. Söylediğimiz gibi, bu kararda şirketin yaşadığı çip sıkıntısının rol oynadığını söylemek yanlış olmaz. Çünkü bu telefon Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak. Böylece Qualcomm’un yaşadığı çip krizi Samsung’a da yansıyor.

Ek olarak telefon önceki modelden daha ucuz bir fiyata gelecek. Fakat şimdilik net bir sayı vermek mümkün değil. Yenilikler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version