Samsung Galaxy S21 FE Çıkış Tarihi Ertelendi

Samsung Galaxy S21 FE, Ağustos ayının başlarında gelecekti. Fakat son bilgilere göre bu tarihi şirket erteledi. Geçtiğimiz günlerde akıllı telefon modelinin üretiminin askıya alındığına dair iddialar ortaya çıkmıştı. Fakat şirket bunları yalanladı.

Güney Koreli şirket, geçtiğimiz günlerde karşımıza çıkan telefonun üretiminin askıya alınması konusundaki iddiaları yalanladı. Fakat çip krizi yaşamadıklarına dair bir açıklama yapmamıştı. Şimdi öğrendiğimiz bilgilere göre telefon, Ekim ayında karşımıza gelecek.


İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 FCC Sertifikası Aldı


Samsung Galaxy S21 FE çıkış tarihi Ekim ayına ertelendi

Bu modelin Ağuston başında piyasaya çıkmasını bekliyorduk. Fakat şirket görünüşe göre gerçekten de bir çip krizi ile karşı karşıya. Üretimin durduğu iddialarını yalanlasalar da, çıkışın ertelenmesi bize bunu gösteriyor.

Küresel çip krizi bir süredir devam ediyor. Bu kriz pek çok şirketi kötü bir şekilde etkiledi. Bunların arasına Samsung da giriyor. Galaxy S21 FE modelinde Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemcisi olacak. Bu sebeple de Samsung, Qualcomm’un da etkilendiği çip krizinden etkileniyor.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE özellikleri

Telefona dair bildiklerimiz sızıntılarla genişliyor. Şimdilik bildiklerimize göre bu telefon Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak. Aynı zamanda söylentilere göre bu telefon diğer amiral gemilerinden daha ucuz olacak. Fakat model, Güney Kore ve Japonya’da satışa çıkmayacak. Bunun yerine ABD ve Avrupa’ya gelecek. Ancak bu sadece ilk çıkış için geçerli. Çıkışından sonra diğer ülkelere de gelebilir.

Aynı zamanda telefonun 6.5 inç ekranla gelmesini bekliyoruz. Bunun yanında ekran 120 Hz yenileme hızına sahip olacak. Arkada ise üçlü bir kamera kurulumu mevcut olacak. Henüz fiyat konusunda kesin bir tahmine ulaşmak zor. Ancak daha ucuz olacağına dair söylentiler mevcut. Bu sebeple telefonun önceki modellerden daha uygun bir fiyata gelmesini bekliyoruz.

Şimdilik bu model hakkındaki bilgilerimiz bunlarla sınırlı. Söylediğimiz gibi ertelenmiş tarih Ekim ayına denk geliyor. Yani Ekim ayında bu telefonu görmeyi bekliyoruz. Yeniliklerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

Exit mobile version