Samsung Galaxy S21 FE 5G Bluetooth Sertifikası Aldı

Samsung Galaxy S21 FE tanıtımı çok yakın bir tarihte gerçekleşecek. Bu modele dair pek çok sızıntıyı sizlerle paylaştık. Şimdi de yeni bilgilere göre Galaxy S21 FE 5G modeli Bluetooth sertifikası aldı. İşte tüm detaylar!

Bu akıllı telefonun Bluetooth SIG sertifikası alması bizlere tanıtımın çok yakında olacağını gösteriyor. Önceden de belirttiğimiz gibi bu model, Galaxy S20 FE 5G modelinin bir üst modeli olacak. Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan S20 FE, bu yıl da Galaxy S21 FE 5G olarak karşımıza gelecek.


İlginizi Çekebilir: Galaxy Watch4 ve Galaxy Watch4 Classic ile Akıllı Saat Deneyimi


Samsung Galaxy S21 FE 5G çok yakında geliyor!

Geçen hafta Samsung, Instagram’da bir okula dönüş reklamı aracılığıyla yanlışlıkla Galaxy S21 FE 5G paylaşımı yaptı. Gönderi kısa bir süre sonra silindi. Ancak bu gönderi şirketin yakında Galaxy S21 FE 5G’yi piyasaya sürmeyi planladığını açık etti. Ek olarak bu model, S21 serisindeki en uygun fiyatlı cihaz olacak.

Samsung Galaxy S21 FE 5G Bluetooth sertifikası
Samsung Galaxy S21 FE 5G Bluetooth sertifikası

SM-G990N model numarasına sahip Galaxy S21 FE 5G, Bluetooth SIG tarafından onaylandı. Ayrıca bu modelin SM-G990B ve SM-G990B_SD gibi model numaralarına sahip varyantları da Bluetooth sertifikaları aldı. Bu listeler, cihazın Bluetooth 5.0 bağlantısını destekleyeceğini doğruluyor. Ancak ne yazık ki, listelerde telefonun diğer özellikleri hakkında hiçbir bilgi yok.

Genellikle, akıllı telefonların Bluetooth sertifikasını aldıktan yaklaşık bir ay sonra resmi hale geldiğini biliyoruz. Güney Koreli şirket bu akıllı telefon modelini Eylül veya Ekim aylarında piyasada görebiliriz.

Telefonun beklediğimiz özelliklerinden biraz bahsedelim. Galaxy S21 FE 5G’nin SM-G9900 model numaralı Çin varyantı, Haziran ayında Çin’in TENAA listesinde karşımıza çıktı. Liste, bu modelin tüm özelliklerini ortaya koydu. Ek olarak, Evan Blass da yakın geçmişte akıllı telefonların birkaç basın görselini paylaştı.

Samsung Galaxy S21 FE 5G özellikleri

Galaxy S21 FE 5G, 1080 x 2400 piksel Full HD+ çözünürlüklü 6,4 inç AMOLED delikli ekrana sahip olacak. Model 4.370 mAh pil kapasitesine sahip ve 25W hızlı şarjı destekliyor. Cihaz, Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak ve 8 GB RAM ile gelecek. Ayrıca akıllı telefon 128GB veya 256GB depolama seçenekleriyle gelecek. Şirketin telefonun Exynos varyantını belirli pazarlarda satma ihtimali bulunuyor.

 

Ek olarak, akıllı telefonda 32 MP ön kamera olacak. Arka kısımda ise 12MP ana kamera, 12MP ultra geniş kamera ve 8MP telefoto kamera olacak. Akıllı telefonun diğer önemli özellikleri arasında 120Hz yenileme hızı, ekran içi parmak izi tarayıcı, microSD kart yuvası ve IP67 veya IP68 derecelendirmesi yer alıyor. Sızan görseller ise yeşil, beyaz, mavi, menekşe ve gri gibi birden fazla renk seçeneği olacağını ortaya koydu.

 

Exit mobile version