Samsung Galaxy S21 4G, Bluetooth SIG’de görünüyor

Samsung, Galaxy S21 serisine yeni bir 4G varyantı getiriyor. Şirket birkaç gün önce, 2021’deki ilk Unpacked etkinliğinde tanıttı. Bu üç akıllı telefonun tümü, yani Galaxy S21, Galaxy S21 + ve Galaxy S21 Ultra, bir dizi ülkede ön siparişe açıldı. Ayrıca geçen yılın aksine hepsi 5G’ye hazır. Ancak şimdi, hiçbir yerde, vanilya Galaxy S21 4G varyantı Bluetooth SIG’de ortaya çıktı.

Farkında olmayanlar için geçen yıl Samsung, Galaxy S20 serisinin iki çeşidini yayınladı. Şebekenin canlı olduğu ülkeler için 5G’li biri 4G ile diğeri. Ancak Galaxy S21 serisi için şirket 4G modelleri hakkında bir şey söylemedi.

Motorola Capri Plus, diğer adıyla Moto G30, BIS sertifikası aldı

SAMSUNG GALAXY S21 4G NEDEN PİYASAYA SÜRÜLECEK?

Buna rağmen, SM-G990F ve SM-G990F_DS model numaralarına sahip normal Galaxy S21’in bir 4G varyantı Bluetooth SIG tarafından onaylanmıştır. Bu, Güney Koreli teknoloji devinin 5G ağlarının olmadığı bölgelerde Galaxy S21’in bu sürümünü piyasaya sürebileceğini gösteriyor.

SAMSUNG’UN YENİ AKILLI TELEFONUNUN FİYATI DAHA UCUZ OLACAK

Ayrıca, 5G modem ve antenlerin olmaması nedeniyle Galaxy S21 4G, 5G bağlantılı standart Galaxy S21’den daha ucuz olabilir. Galaxy S21 serisi, 5G’li ülkelerde selefinden daha ucuz olsa da, geçen yıl sadece 4G’ye sahip Galaxy S20 serisi alan bölgeler için tam tersi olduğunu belirtmekte fayda var.

Bu nedenle, Galaxy S21 4G’nin önceki modelden daha pahalı olduğu bölgelerde Galaxy S21 serisinin başlangıç ​​fiyatını düşürmek için Samsung’un bir yedek planı olabileceğini düşünüyoruz. Son fakat en az değil, şu an itibariyle Galaxy S21 + ve Galaxy S21 Ultra’nın 4G varyantları yok gibi görünüyor.

Exit mobile version