Samsung, Galaxy S20 İçin Garantili Geri Alım Başlattı

Güney Kore’li teknoloji devi Samsung, Galaxy Unpacked’de Galaxy S20 serisini duyurmasından bu yana yaklaşık iki ay geride kaldı. O zamandan beri telefonlar muhtemelen milyonlarca tüketicinin eline geçti, bu yüzden üç telefondan biriyle ilgilenen çoğu kişi onlarla zaten zaman geçirmişti. 

Samsung şirketi, üç telefondan birini satın almaya ikna etmek için yeni bir “garantili geri alım” programına başladı. Galaxy S20, S20+ veya S20 Ultra’yı Samsung.com veya Shop Samsung uygulaması aracılığıyla satın alırsanız, telefonunuzu 24 ay içinde iade edebilirsiniz.

Galaxy S20 geri alımı nasıl yapılacak?

Tam perakende satış fiyatının% 50’sini almaya hak kazanmanız artık Samsung garantisi altında. Bu durum, normal S20’de 500 dolar ve en üst düzey S20 Ultra modelinde 800 dolara kadar geri alabileceğiniz anlamı taşıyor.

Şirketin sunduğu bu fırsattan yararlanmak için tek yapmanız gereken, cihazı satın alırken kullandığınız Samsung Hesabına giriş yapmak. Hemen ardından “Siparişlerim” sayfasında bir iade talebi başlatmak ve telefonunuzu Samsung’a geri göndermek. 

Şirket, telefonunuzun durumunu değerlendirecek ve denetimlerini geçerse, perakende satış fiyatının% 50’sini ödeme hesabınıza kredi olarak geri gönderecek. Tüm işlemler 2-3 hafta sürebilir ve Samsung, cihazınızın “tatmin edici” durumda olması gerektiğini söylüyor.

Exit mobile version