Samsung Galaxy S20 Güncellemesi Bildirildi

Samsung kısa bir süre önce Galaxy S20 serisini piyasaya sürdü. Space Zoom kameraları, 120Hz ekranlar, 5G ve çok daha fazlasını içeren dizinin bir parçası olarak, şirket üç yeni cihazı satışa sundu: Galaxy S20, Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra.

Galaxy S20 Ultra, 2020 için Samsung’un en üst düzey cihazı olarak belirlendi. Kamera kısmında ise; Galaxy S20 Ultra’da 108MP birincil sensör, 48MP periskop zoom lens, 12MP ultra geniş sensör ve 0.3MP ToF sensör yer alıyor. Tüm bunlara ek olarak, Galaxy S20 Ultra’nın mükemmel görüntüleme özellikleri sunmasını bekleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy S20 güncellemesi

Gözden geçirenlerin ilk raporlar, Galaxy S20 Ultra’nın bazı odaklama sorunları olduğunu gösteriyor. Neyse ki Samsung, bu sorunun farkında gibi görünüyor ve bunu düzeltmek istiyor.

Yakın tarihli bir rapora göre Samsung; Galaxy S20 Ultra için ilk ürün yazılımı güncellemesini kullanıma sunmaya başladı. Güncelleme; Mart 2020 için Android güvenlik yamalarıyla birlikte cihazın otomatik odaklama özelliklerinde iyileştirmeler içeriyor. 

Güncelleme (ürün yazılımı sürümü G988NKSU1ATBR) şu anda Samsung’un Güney Kore’deki Galaxy S20 Ultra kullanıcılarına ve yakında dizideki diğer iki model için de piyasaya sürülebilir. Diğer bölgelerdeki Galaxy S20 Ultra kullanıcıları da güncellemeyi önümüzdeki birkaç gün içinde alabilir.

Exit mobile version