Samsung Galaxy S10, Sorunsuz Sistem Güncellemelerini Desteklemiyor

Samsung Galaxy S10, Sorunsuz Sistem Güncellemelerini Desteklemiyor
Google; sistem güncellemelerini geliştirmeyi, piyasaya sürmeyi ve kurmayı daha kolay ve hızlı hale getirmek için son yıllarda Android işletim sisteminde birçok yeni özellik ve değişiklik getirmişti.

Kesintisiz Sistem Güncellemeleri, Google’ın Android’e getirdiği en önemli değişikliklerden bir tanesiydi. Samsung bu tarz güncellemelere çok da fazla önem vermedi.

Samsung, Son Cihazlarında Da Sistem Güncellemesini Benimsemedi

Android 8.0 Oreo ve üzeri sürümlerle başlatılan Google sertifikalı her cihaz tarafından desteklenen Treble’dan farklı olarak, Sorunsuz Sistem Güncellemeleri özelliği cihaz üreticileri için isteğe bağlıydı.

Samsung tarafından en iyi bilinen nedenlerden dolayı, şimdiye kadar hiçbir cihazı için A / B Sistem Güncellemelerini benimsemedi ve Galaxy S10 serisi için verdiği kararda da aynı yolu izlemiş gibi görünüyor.

Samsung’un en son amiral gemisi telefonlarında bol miktarda depolama alanı bulunuyor. Şirketin onları sorunsuz Sistem Güncelleştirmeleri ile donatması hoş bir değişiklik olurdu. Samsung’un yapmasını engelleyen teknik bir sınırlama da olabilir.

Exit mobile version