Samsung Galaxy S10 Serisi Kablosuz Ters Şarj Özelliği

Kullanıcıların telefonu kablosuz bir şarj pedi olarak kullanmalarına izin veren Huawei Mate 20 Pro’daki özelliği hatırlayabilirsiniz.

Mate 20 Pro’nun arkasına başka bir telefon yerleştirin; ikincisinin pilindeki gücün bir kısmı kablosuz olarak diğer telefona aktarılır.

Samsung Galaxy S10 Serisi Bunu Sağlayabilecek Mi ?

Kablosuz ters şarjı getiren şey, Samsung Galaxy S10 hattında bu özelliğin sunulacağını ortaya çıkaran bir fotoğraf. Bu haber Samsung Galaxy S10 serisi ile ilgili çok yeni bir gelişme.

Yeni özelliğin Powershare olarak adlandırılması bekleniyor ve Mate 20 Pro’da bulunan kablosuz ters şarjdan daha hızlı olması beklenmiyor. Sonuç olarak, faydası sorgulanabilir ve birçoğu hile dışında bir şey demiyor.

Ek olarak, Galaxy S10 aralığındaki pillerin boyutuyla ilgili endişeler var. En yeni söylentiler, sırasıyla 3100mAh batarya, 3500mAh batarya ve 4100mAh batarya ile donatılmış Galaxy S10E, Galaxy S10 ve Galaxy S10 + ‘ ı işaret ediyor.

Galaxy S10’un 5G özellikli versiyonunun 5000 mAh batarya taşıyacağı bildiriliyor. Mate 20 Pro’nun içindeki batarya 4200mAh kapasiteye sahipti.

Galaxy S10 hattındaki kablosuz ters şarj özelliği; Samsung’un 20 Şubat’ta gerçekleşecek olan Unpacked etkinliği için bir video tanıtım filminde tanıtmaya çalıştığı şey olabilir.

Fragman, yeni telefonların kablosuz şarjı destekleyen cihazları şarj etme becerisine neden olabilecek tamamen şarj edilmiş bir pil simgesinin görüntüsünü gösterdi.

Exit mobile version