Samsung Galaxy S10 serisi hakkında bilinenler ve söylentiler

Samsung galaxy s10

Samsung galaxy s10

Samsung önümüzdeki Şubat ayının yirmisinde San Francisco’da yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikle beraber sergilenecek olan Galaxy S10 içinde artık geri sayım başladı diyebiliriz.

Geçtiğimiz yılın Şubat ayında tanıtılan Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri çok fazla satan telefonlar olmadı. Düşen akıllı telefon satışları artık her marka için bir tehdit oluşturmaya başladı. Çinli Huawei firmasının da malum Samsung üzerinde oluşturduğu bir baskı var ve bu baskı gün geçtikçe artıyor.

Samsung Galaxy S10 detayları

20 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek olan Samsung etkinliğinde net bir şekilde ortaya çıkacak olan yeni Galaxy S10’un, bir önceki model olan S9’la aynı boyutlarda olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca yeni S10, eski modellere göre daha ince çerçevelere sahip olacak. Standart modelin 6.1 inçlik bir ekranla gelmesi gündemde. Galaxy S10 Plus modeli ise 6.4 inçlik bir ekranla ve arka yüzünde dört kamerayla tanıtılacak. Galaxy S10 Lite modeli ise S10 ailesinin en ucuz versiyonu olacak. Bu ucuz modelde de 5.8 inçlik bir ekran kullanılacak. 2019’un önemli teknolojik gelişmelerinden olacak olan 5G teknolojisinin ise yeni S10 ailesinde sunulup sunulmayacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor.

2019 Mazda CX-5 özellikleriyle dikkat çekiyor

Exit mobile version