Samsung Galaxy S10 Lite ve Galaxy M51 güncelleme aldı

Samsung Galaxy S10 Lite ve Galaxy M51 güncelleme aldı. Samsung, geniş cihaz kataloğu için yeni Android güncellemeleri yayınlayarak beklentilere meydan okumaya devam ediyor. Geçtiğimiz birkaç ay içinde şirket, Android güncellemelerinde geride kalma itibarını gerçekten geri çekti ve bu hafta One UI 3.1 ile Android 11’i daha fazla cihazına getirdi. Ve şirket bugün, güncellenmiş yazılımı Samsung Galaxy S10 Lite ve Galaxy M51 akıllı telefona getiren başka bir güncellemeyle geri döndü.

Xiaomi Redmi Note 10, Note 10 Pro, Note 10 Pro max satışa çıktı

Galaxy M51 sahipleri (SamMobile aracılığıyla) kendilerini özellikle iyi hissedecekler, çünkü bugünün sürümü cihaz için ilk büyük Android güncellemesi. Telefon ilk olarak geçen Eylül ayında piyasaya çıktığında, kutudan Android 10 ve One UI 2.1 ile geldi, bu nedenle One UI 3.1’e geçiş, onu tamamen yeni bir cihaz gibi hissettirmeli. Güncelleme, sürüm M515FXXU2CUB7, ayrıca Mart 2021 güvenlik yamasıyla birlikte gelir.

Bu arada, Galaxy S10 Lite (SamMobile aracılığıyla) One UI 3.1 için bir güncelleme alıyor. Cihaz daha önce geçen yılın sonunda One UI 3.0 ile Android 11’e güncellenmiş, geliştirilmiş bir kullanıcı arayüzü gibi değişikliklerle ve daha fazlası. Samsung, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10e için aynı güncellemeyi yayınladı, bu nedenle S10 Lite’ın karışıma girdiğini görmek güzel.

SAMSUNG GALAXY S10 LITE BAZI ÖZELLİKLERİ ALMADI

SamMobile’a göre kablosuz DeX desteği, Galaxy S10 Lite için One UI 3.1 güncellemesine dahil edilmemiştir. Bu özelliğin, One UI 3.1’e sahip tüm cihazlarda mevcut olduğu düşünülüyordu, ancak durum böyle görünmüyor.

Herhangi bir güncellemede olduğu gibi, hemen elinize almak nerede yaşadığınıza bağlı olarak zor olabilir. One UI 3.1 ile Android 11 güncellemesi, İspanya’daki Galaxy S10 Lite’a yayılıyor. Bu arada, One UI 3.1 ile Android 11 güncellemesi, Rusya’daki Galaxy M51 için kullanılabilir. Her iki güncelleme de büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde daha fazla bölgede kullanıma sunulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=ZKX5CYwyP7g

Exit mobile version