Samsung Galaxy S10 5G Android 12 Güncellemesi Alıyor

Samsung Galaxy S10 5G, kararlı Android 12 güncellemesi alıyor. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

Bu haftanın başlarında Samsung, güncelleme ile Google Play arasındaki bir uyumluluk sorununu düzelttikten sonra en iyi Android telefonları için kararlı One UI 4 sunumunu yeniden başlattı. Kararlı Android 12 güncellemesini dün Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10+ için yayınladıktan sonra Samsung, güncellemeyi Galaxy S10 5G için de yayınladı. Güncelleme şu anda Avrupa ülkelerinin bazılarında yayılıyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla ülke bu güncellemeye erişebilecek. Ayrıca Samsung, Galaxy Z Fold2 ve Galaxy Note20 ve Galaxy S20 serileri için Android 12 tabanlı One UI 4’ün kararlı güncellemesini sunmaya başladı. Samsung’un en yeni özel Android dış görünümünü alan son telefonu ise Galaxy S10 serisi oldu.

Güncelleme ile Neler Alacaksınız?

Galaxy S10 5G için en son yazılım güncellemesi, donanım yazılımı sürümü G977BXXUBGULB ile birlikte gelir. Düzinelerce gizlilik ve güvenlikle ilgili güvenlik açığını gideren Aralık 2021 güvenlik düzeltme ekini içerir. Güncelleme, tüm yeni Android 12 özelliklerinin yanı sıra; genel hata düzeltmeleri, iyileştirilmiş performans ve cihaz kararlılığı iyileştirmeleri de getiriyor.

Samsung Galaxy S10 5G Android 12 Güncellemesi Yükleme

İsviçre’de bir Galaxy S10 5G kullanıcısıysanız; güncelleme bildirimini zaten almış olacaksınız. Henüz almadıysanız, Ayarlar » Yazılım Güncellemesi’ne gidin. Sonrasında “İndir ve yükle”ye tıklayarak güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirsiniz. Ayrıca cihazınıza uygun firmware dosyasını veritabanımızdan indirme şansına sahipsiniz. Dahası manuel olarak flash edebilirsiniz.

Cihaz Android 9 Pie Tabanlı One UI ile Geldi

Galaxy S10 5G, 2019’un başlarında Android 9 Pie tabanlı One UI ile piyasaya çıktı. Akıllı telefon, 2019’un sonlarında Android 10 tabanlı One UI 2 güncellemesini ve bu yılın başlarında Android 11 tabanlı One UI 3 güncellemesini aldı. Android 12, akıllı telefon için son büyük işletim sistemi güncellemesidir. Ancak bir yıl daha güvenlik güncellemeleri almaya devam edecektir.

Galaxy S10 5G için One UI 4.0 özelliklerine hangi ana özelliklerin dahil edildiğini kontrol etmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Samsung, önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla pazarda Galaxy S10 serisi için Android 12 güncellemesini yayınlamak üzere. Ayrıca şirket One UI 4.0 güncellemesini Galaxy Note 10 serisine çok yakında yayınlayacak.

Exit mobile version