Samsung Galaxy Note 20 Kalem Detayı

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketlerinden bir tanesi olan Samsung, Galaxy Note 20 modelinde son derece ilginç bir kalem detayı verdi. Aslında bu detayı veren Samsung değil, başka bir platformdu.

Salgın nedeniyle dünya genelinde çok fazla aksamalar olması, akıllı telefon sektörünü de çok derinden etkiledi. Örneğin Normal şartlarda çoktan tanıtılması gereken Samsung Galaxy Note 20 modeli ne yazık ki tanıtılmadı. Ancak firmanın beklediğine değecek gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Note 20 beklentileri karşılayacak

Normal şartlarda akıllı telefonlarda kenarlar biraz daha kıvrımlı olur. Bu durum S pen olarak adlandırılan kalemlerin kullanılmasını çok zor bir hale getiriyor. Samsung firması kalemleri çok daha kullanışlı bir konuma yükseltmek için yeni bir tasarıma imza attı.

Asya merkezli bir paylaşım platformu tarafından ortaya atılan iddialara göre yeni cihazın tasarımında, kenar kıvrımlarına yer verilmeyecek. Daha doğrusu kenarlardaki çıkıntılar ve girintiler tamamen iptal edilecek. Böylece S Pen donanımlarının çok daha rahat bir şekilde kullanılması amaçlanıyor.

120Hz yenileme hızı, Exynos 992 işlemci, 12 GB/16 GB RAM, 128/256 GB şimdilik bilinen detaylar arasında yer alıyor. Sizce Samsung tarafından geliştirilmesi düşünülen bu cihaz, ne tür katkılar sunacak? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version