Samsung Galaxy M52 özellikleri Geekbench listesinde görüldü

Geekbench listesine göre Samsung Galaxy M52 5G özellikleri, Snapdragon 778G ile gelebilir. Samsung Galaxy M52 5G, bazı farklılıklarla yeniden markalaşan bir Galaxy F52 5G olacağını iddia etti.

Samsung Galaxy M52 teknik özellikleri, akıllı telefonun iddia edilen Geekbench listesi tarafından açıklandı. Söylentilere göre akıllı telefon, Mayıs ayında piyasaya sürülen Qualcomm Snapdragon 778G SoC’tan destek alacak.


İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Watch4 Resmi Görüntüleri Ortaya Çıktı


Bu, Honor 50 serisi akıllı telefonlara güç sağladığı onaylanan işlemciyle aynı. SoC ayrıca Realme X9 ile birlikte gelecek. Önceki bir rapor, Samsung Galaxy M52 5G’nin Güney Koreli teknoloji devinin bu yılın başlarında Çin’de piyasaya sürdüğü yeniden markalı bir Galaxy F52 5G olabileceğini iddia etti.

SAMSUNG GALAXY M52 AKILLI TELEFONUN BAZI ÖZELLİKLERİ

Geekbench listesine göre, Samsung Galaxy M52 5G’ye ait olduğuna inanılan SM-M526BR model numaralı bir Samsung akıllı telefon yer alıyor. Ayrıca bu cihaz tek çekirdekli testte 776 puan ve çok çekirdekli testte 2.877 puan aldı. Liste aynı zamanda akıllı telefonun 1.80 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir SoC’tan destek aldığını ortaya çıkardı. Liste, cihazın 6 GB RAM’e sahip olduğunu ve anakartının kod adının ‘lahaina’ olduğunu gösteriyor.

SamMobile tarafından hazırlanan bir rapora göre Honor 50 Pro, anakartı olarak ‘lahaina’dan bahsederek ortaya çıktı. Daha sonra Honor, Honor 50 serisi akıllı telefonlar için Qualcomm Snapdragon 778G SoC kullanacağını duyurdu. Ayrıca MySmartPrice, Qualcomm Snapdragon 778G SoC’de bulunan Adreno 642L GPU’ya sahip olacağını ifade etti.

İnternette Samsung akıllı telefon hakkında çok fazla konuşma yer alıyor. Buna rağmen önceki bir rapor; Samsung Galaxy M52’nin Samsung’un bu yılın başlarında Çin’de piyasaya sürdüğü Galaxy F52 5G’nin yeniden markalaşan bir versiyonu olarak piyasaya çıkacağını öne sürdü. Samsung Galaxy F52 5G’nin sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 750G SoC’ten destek aldı.

Exit mobile version