Samsung Galaxy M52 5G yakında geliyor

Samsung Galaxy M52 5G lansmanı yakında bekleniyor. Cihaz, ABD FCC, Bluetooth SIG sertifikasyon listelerinde görüldü. Samsung Galaxy M52 5G, çift bantlı Wi-Fi ve Bluetooth v5 ile gelebilir.

Samsung Galaxy M52 5G şimdi iki sertifika web sitesinde daha görüldüğü için lansmanı yakın görünüyor. Yaklaşan telefon, Bluetooth SIG’nin yanı sıra yaklaşmakta olan lansmanına dair ipuçları dışında akıllı telefonun özellikleri hakkında fazla bilgi vermeyen ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) web sitesinde yer aldı. Geçen ay, akıllı telefon Hint Standartları Bürosu (BIS) web sitesinde yer aldo. Bu da yakında Hindistan’a da geleceği anlamına geliyor. Ek olarak, Samsung Galaxy M52 5G’nin iddia edilen özellikleri geçen ay bir sızıntıda ortaya çıkmıştı.

CİHAZ FFC LİSTESİNDE YER ALDI

Yaklaşan Samsung akıllı telefonun ABD FCC sertifikasyon web sitesindeki listesi, yalnızca model numarası ve ağ bağlantısı hakkında bilgi içeriyor. Liste, daha önce telefonla ilişkilendirilen SM-526B/DS model numarasına sahip bir Samsung akıllı telefonun, 5G desteğinin yanı sıra 2,4 GHz ve 5 GHz bantlı çift bantlı Wi-Fi özelliğine sahip olduğunu söylüyor.

Akıllı telefon, Samsung Galaxy M52 5G’nin Bluetooth v5 bağlantısı alacağından bahseden bir Bluetooth SIG listesinde de yer aldı. Liste, adla birlikte iki model numarasından (SM-M526BR_DS ve SM-M526B_DS) bahsediyor. Her iki listeyi de ilk olarak MySmartPrice ortaya çıkardı.

Geçen ay, Samsung Galaxy M52 5G bir BIS listesinde ortaya çıktı. Telefonun Eylül ayı sonunda piyasaya çıkması bekleniyor.

SAMSUNG GALAXY M52 5G AKILLI TELEFONUN BEKLENEN ÖZELLİKLERİ

Ağustos ayındaki bir sızıntı, Galaxy M52 5G’nin Android 11 tabanlı One UI 3.1 çalıştıracağını gösteriyor. Corning Gorilla Glass 5 korumalı 6.7 inç full HD+Super AMOLED Infinity-O ekrana sahip olacak. Ayrıca, Haziran ayındaki Geekbench listesinde de görülen Snapdragon 778G SoC tarafından desteklenmesi muhtemeldir. 6GB veya 8GB RAM ve 128GB dahili depolama ile gelecek.

Optik için, yaklaşmakta olan Samsung akıllı telefon, 12 megapiksel ultra geniş açılı sensör ile gelecek. 5 megapiksel derinlik sensörü, 64 megapiksel birincil sensörlü üçlü arka kamera kurulumuna sahip. Ayrıca 32 megapiksel selfie kamerası da alacak.

Bağlantı seçenekleri 11 5G bant içerecek. Telefon 15W hızlı şarj desteği alacak. 164x76x7mm ölçülerinde ve 175 gram ağırlığında olduğu söyleniyor.

 

Exit mobile version