Samsung Galaxy M33 5G Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy M33 5G, Bluetooth SIG sertifika sitesinde görüldü ve yakında piyasaya sürüleceğini ima etti. Samsung Galaxy M33 5G'nin Mart ayının ilk haftasında piyasaya çıkması bekleniyor.

SM-M336B_DS model numarasına sahip Samsung Galaxy M33 5G, Bluetooth SIG sertifika web sitesinde listelendi. Liste, Bluetooth 5.1 bağlantısını onaylıyor. Samsung Galaxy M33 5G’nin orta seviye fiyat segmentinde piyasaya çıkması bekleniyor.

Bir endüstri kaynağından gelen bilgilere göre Samsung, önümüzdeki ay Hindistan’da Galaxy M33’ü piyasaya sürmeye hazır. Hesabı yaparak, yeni cihazın resmi olarak tanıtılmasına sadece birkaç hafta kaldı. Samsung, Galaxy M33 cihazını hem 4G hem de 5G varyantlarında piyasaya sürecek. Akıllı telefon geçmişte birden fazla sertifika web sitesinde görüldü. Bu telefon geçen yıl Ağustos ayında piyasaya sürülen Galaxy M32 5G’nin halefi olacak. Daha önce, Hindistan’da Samsung Galaxy M33 5G lansman zaman çizelgesi ortaya çıkmıştı. Şimdi, SM-M336B_DS model numarasına sahip akıllı telefon, SIG Bluetooth sertifika web sitesinde tespit edildi. Samsung Galaxy M33 5G’nin bizim için neler hazırladığına bir göz atalım.

Samsung Galaxy M33 5G, Bluetooth 5.1 Özelliğine Sahip Olacak

SM-M336B_DS model numarasına sahip akıllı telefon, Bluetooth SIG sertifika web sitesinde görüldü. Liste, Bluetooth 5.1 bağlantı desteğini olacağını gösteriyor. Ancak özelliklerle ilgili başka bir bilgi paylaşılmadı.

Akıllı Telefonun Beklenen Teknik Özellikleri

Raporlar, telefonun ilk etapta yalnızca 5G versiyonunun piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Galaxy M33, cihazın bazı özelliklerini ortaya koyan Geekbench listesinde zaten yer aldı. Özellikle, Exynos 1200 SoC telefona güç verecek ve 6GB RAM ile birleştirilecek. Galaxy M33’ün 8GB RAM’li bir çeşidi de olabilir.

Galaxy M33 5G, 6,5 inç Full HD+ AMOLED ekrana sahip olacak. 64MP birincil kamera ile dörtlü kamera kurulumunu sallayacak. Ön tarafta, Galaxy M33 5G’nin 13MP kamera sunacağı söyleniyor. Yazılım tarafında ise telefon kutudan Android 12 tabanlı One UI 4.0 ile çıkacak. Galaxy M33 5G, 25W hızlı şarj ile tamamlanmış muazzam bir 6.000 mAh pil ile güçlendirilecek. Şarj cihazının kutuya dahil olmayacağı tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy M33 5G’nin orta seviye fiyat segmentinde Mart ayının ilk haftasında piyasaya çıkması bekleniyor. Şu anda şirketin Greater Noida tesisinde üretim aşamasındadır.

Ne yazık ki, akıllı telefonun tüm özellikleri hala bir sır. Önümüzdeki günlerde cihaz hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

Exit mobile version