Samsung Galaxy M32 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Samsung Galaxy M32 modeli sonunda karşımıza geldi. BingeMonster adıyla çıkışını yapan telefon, ekran özellikleri konusunda oldukça iddialı. Geçtiğimiz günlerde tasarımı ve bazı özellikleri sızmıştı. Şimdi ise resmi olarak karşımızda. İşte detaylar!

Dünya çapında sevilen Güney Koreli marka bugün #BingeMonster ismini verdiği Galaxy M32’yi duyurdu. Galaxy M32, filmlerde, oyunlarda ve sosyal medyada saatler geçirmek için optimize edilmiş.


İlginizi Çekebilir: Samsung ve AMD yapımı işlemcinin çıkış tarihi belli oldu


Samsung Galaxy M32 özellikleri

Hareket bulanıklığını en aza indirirken sürükleyici bir izleme deneyimi sağlamak için telefon bazı özelliklere sahip. Cihaz, 6,4 inç Full HD+ Süper AMOLED ekran ve 90Hz yenileme hızı ile geliyor. Parlak ışıkta, Yüksek Parlaklık Modu otomatik olarak açılıyor ve Galaxy M32’nin ekran parlaklığını 800 nit’e çıkıyor. Bu özellik de Galaxy M32’yi şimdiye kadar M Serisi akıllı telefonlardaki en parlak ve en güçlü ekran ve eğlence için mükemmel bir cihaz haline getiriyor.

Ayrıca ekran, çizilmeleri ve kırılmaları önleyen Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. M32 ayrıca surround ses efekti için kulaklık kullanırken Dolby Atmos desteği ile birlikte geliyor.

Galaxy M32, uzun süreli kesintisiz müzik ve video izleme süresi vadediyor

Galaxy M32 6000 mAh pil ile tüm gün ve gece aşırı kullanım seanslarınızı güçlendirmek için yeterli güce sahip. Telefon 25W şarjı destekliyor. Telefon ise kutudan 15W şarj aleti ile çıkıyor. Ek olarak telefon 130 saat müzik çalma, 40 saat konuşma süresi ve 25 saat video oynatma süresi vadediyor.

M32, gelişmiş Octa-Core Mediatek Helio G80 işlemcisinden güç alıyor. Bu işlemci ise telefonda uygulamalara göz atarken veya birden fazla uygulamayı kullanırken hızlı performans ve sorunsuz çoklu görev sağlıyor.

Samsung Galaxy M32
Samsung Galaxy M32

Galaxy M32, parlak ve net selfie’ler vadeden 20 MP ön kamera ile geliyor. Ek olarak çok yönlü 64 MP dörtlü kamera kurulumuna sahip olarak geliyor. Arka tarafta cihaz, 64 MP ana kamera ve 8MP ultra geniş kameraya sahip. 2 MP makro lens, dokuya kadar ayrıntılı yakın plan çekimlerde işinize yarayacak. Derinlik moduna geçerseniz, 2 MP kamera, canlı odaklama ile harika portre çekimleri yapıyor. Ayrıca cihaz, hyperlapse, ağır çekim, yemek modu, pro modu ve AR gibi kamera modlarıyla geliyor.

Samsung Galaxy M32 fiyatı

Telefon kutudan Android 11 tabanlı One UI 3.1 ile çıkıyor. Telefonun fiyatı 185 dolardan başlıyor. Cihaz, 28 Haziran tarihinde satışa çıkacak. Türkiye’ye ne zaman geleceğine dair ise henüz bir bilgi yok.

Exit mobile version