Samsung Galaxy M32 Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı

Samsung, Galaxy M adlı yeni bir akıllı telefon serisi üzerinde çalışıyor. Galaxy M32 olarak karşımıza çıkan telefonun şimdi özellikleri ve tasarımı karşımızda. Telefonun çıkış tarihi henüz belli değil. Fakat tüm özellikleri ve tasarımı sızdı. İşte detaylar!

Güvenilir kaynak Ishan Agarwal, Galaxy M32 modelinin özelliklerini resmi tanıtımdan önce sızdırdı. Kaynağa göre telefon 6.4 inç Super AMOLED ekranla gelecek. Bu ekran da Full HD+ çözünürlük ve Infinity-U ekranıyla gelecek.

Samsung Galaxy M32
Samsung Galaxy M32

Göz atmak isteyebilirsiniz: Samsung Yeni 50 MP Kamera Sensörünü Duyurdu


Samsung Galaxy M32 özellikleri

Galaxy M32, MediaTek Helio G85 adlı işlemciden güç alacak. Bu yonga seti, 12nm üretim süreci üzerine inşa edilmiş. Ayrıca işlemci, iki Cortex-A75 çekirdeği, altı Cortex-A55 çekirdeği ve Mali-G52 GPU’ya sahip olarak geliyor. Telefon 4GB RAM + 64GB depolama ve 6GB RAM + 128GB depolama varyantları ile satışa çıkacak. Ayrıca cihazda 1 TB’a kadar depolama alanını destekleyen bir microSD kart yuvası olacak. Ek olarak telefon, yazılım tarafında, One UI ile Android 11 işletim sistemi ile kutudan çıkacak.

Kameralara gelince, Galaxy M32, 48MP (F1.8) ana kamera, 8MP (F2.2) ultra geniş lens, 5MP (F2.2) makro kamera ve 5 MP (F2.4) derinlik sensörü içeren dörtlü kamera kurulumu ile gelecek. Ön kısımdaki selfie kamerası ise 20MP (F2.2) sensöre sahip olacak.

Galaxy M32, 6.000 mAh kapasitesinde devasa bir pil ile gelecek. Fakat bu pili şarj edecek hızlı şarj desteği henüz belli değil. Son olarak Galaxy M32, Siyah ve Mavi renk seçenekleriyle satışa çıkacak.

Samsung Galaxy M32

Samsung Galaxy M32 çıkış tarihi

Mobile Press web sitesi, Galaxy M32’nin tüm tasarımını ortaya çıkaran temsili resimlerini yayınladı. Telefonu su damlası çentik ve kare şeklinde arka kamera modülü ile geliyor. Kamera modülü, ürünle uyumlu dört sensöre sahipolacak. Telefonun AMOLED ekran ile geleceğini düşündüğümüzde merak ettiğimiz parmak izi sensörü ise yan tarafta mevcut. Ayrıca telefonun Temmuz ayının sonlarında gelmesini bekliyoruz.

Exit mobile version