Samsung Galaxy M32 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Samsung Galaxy M32 modelinin çıkış tarihi belli oldu. Telefon, Amazon Hindistan’da çıkış tarihiyle birlikte ortaya çıktı. Aynı zamanda bu sayfadan telefonun bazı özelliklerini de öğrendik. İşte detaylar!

Galaxy M32 akıllı telefon resmi olarak 21 Haziran’da geliyor. Telefon lansman tarihiyle birlikte Amazon Hindistan‘da ortaya çıktı. Ayrıca açılış sayfası orta seviye cihazın bazı önemli özelliklerini de ortaya çıkardı. Bunlardan bazıları büyük bir pil, parlak ekran ve dörtlü kamera kurulumu olacak. Diğer detayları inceleyelim.

Samsung Galaxy M32
Samsung Galaxy M32

İlginizi Çekebilir: Samsung, Galaxy S21 FE Hakkındaki İddiaları Yalanladı


Samsung Galaxy M32 özellikleri

Ekran, 90Hz yenileme hızı, Full HD+ çözünürlük ve 800 nit parlaklığa sahip 6,4 inç Süper AMOLED panel olacak. 20MP sensörle gelecek olan selfie kamerası için ise ekran bir su damlası çentiğine sahip olacak.

Arkadaki dörtlü kamera kurulumu kare bir yuvaya monte olarak gelecek. Bu kurulumdaki ana kamera 64MP olacak. Diğer üç kameranın ise tıpkı Galaxy M42 5G modelinde olduğu gibi bir kurulumla geleceğini düşünüyoruz. Yani 64 MP kameraya muhtemelen bir ultra geniş açılı + derinlik + makro kamera eşlik edecek. Fakat bunların teknik özellikleri henüz açığa çıkmış değil.

Diğer özellikler arasında Galaxy M serisi için her zaman imza özelliği olan devasa 6.000 mAh pil yer alıyor. Şirket, telefonu öncelikle Amazon ve Samsung Store’da çevrimiçi olarak satacak. Ayrıca depolama ve RAM seçeneklerine bağlı olarak fiyatın 204 dolar ile 270 dolar civarında olması muhtemel.

Samsung Galaxy M32 çıkış tarihi

Söylediğimiz gibi telefon 21 Haziran tarihinde çıkış yapacak. Bu modelin ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz kesin değil. Şimdilik ülkemizde Samsung’un resmi sitesinde Galaxy M serisinden M12, M11, M31s ve M21 modelleri yer alıyor. Bu modellerin fiyatları ise 2.399 TL ile 3.249 TL arasında değişiyor. Ancak M32 modelinin Türkiye’ye gelmesi durumunda fiyatına verginin de ekleneceğini hatırlatalım.

Exit mobile version