Samsung Galaxy M20 Nasıl Bir Telefon?

Giriş-orta seviye telefon arayanların yönelebileceği ideal bir cihaz olan Samsung Galaxy M20 uygun fiyat etiketiyle dikkat çeken bir ürün. Cihazı ülkemiz sınırlarında ortalama 1500 tl-1600 tl bandında satın almamız mümkün. Telefon damla çentik tasarımıyla da oldukça modern gözükmeyi başarıyor.

Samsung Galaxy M20 modeli 6.3 inç büyüklüğünde ve 1520 × 720 piksel çözünürlüğünde geniş bir ekran ile geliyor. Bünyesinde sekiz çekirdekli bir işlemci barındıran akıllı telefon 3 ya da 4 gigabyte’lık RAM seçenekleriyle tercih edilebiliyor.

Android 8.1 işletim sistemi ile gelen yeni Galaxy M20 aynı zamanda kullanıcılara çift sim kart desteği de sunuyor. Cihazın arka yüzünde biri 13 megapiksel diğeride 5 megapiksel olmak üzere iki adet kamera kullanılmış. Cihazın ön tarafında ise 5 megapiksellik bir özçekim kamerası görev yapıyor.

Yüz tanıma özelliğine sahip olan telefonun arka bölümünde parmak izi tarayıcısı da unutulmamış. 5000 mili amperlik yüksek kapasiteli bir bataryayla gelen akıllı telefonun üzerinde ayriyetten 3.5 mm’lik kulaklık girişi de bulunuyor.

 

Exit mobile version