Samsung Galaxy Fold hakkında ilk resmi detaylar!

Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonunun adı Samsung Galaxy Fold olarak açıklandı. Samsung Galaxy Fold hakkında bazı önemli detaylarda bir kaç dakika önce tam olarak netlik kazandı.

Samsung Galaxy Fold’un büyük yankı uyandıran özelliklerinden biri, cihazın aynı anda 3 uygulamayı tek bir ekran üzerinde çalıştırabilmesi oldu. Samsung Galaxy Fold ile aynı anda YouTube üzerinden video izlerken arkadaşınızla yazışabilir, bi yandan da internette gezinebilirsiniz. Telefon bu işlemleri aynı anda gerçekleştirirken her hangi bir yavaşlama ya da benzeri bir durum meydana gelmiyor.

Samsung Galaxy Fold katlandığında biraz kalın bir yapıda, yalnız cihaz açılınca sizi yaklaşık 7 inçlik bir ekran karşılıyor. Bu da bir tabletin sunduğu ekran ölçüleriyle oldukça benzerlik gösteriyor.

Samsung Galaxy Fold tam 6 adet kamerayla geliyor. Cihaz kapalı (katlı) konumdayken arkasında 3 tane, önde ise 1 kamerası bulunuyor. Telefonu açtığınızda ortaya çıkan büyük ekranın üzerinde de 2 adet iç kamera kullanılmış.

Cihazın dikkat çeken bir noktası da telefonun tam tamına 12 GB Ram ile gelecek olması.

4 renk seçeneğine sahip olacak cihazın içerisinde 2 adet batarya kullanılmış. Bu bataryalar toplamda yaklaşık 4300 mili amperlik bir kapasite sunuyor.

Galaxy Fold kapalıyken ekranda açık olan bir uygulamanın görüntüsü, telefonu açtığınızda hemen büyük ekrana aktarılıyor. Bu işlem oldukça kesintisiz ve pürüzsüz bir biçimde gerçekleşiyor. Cihazı açıyorsunuz ve aynı ekran görüntüsü daha büyük olarak hemen karşınızda beliriyor.

Galaxy Fold 26 Nisan’da satışa sunulacak ve fiyatı yaklaşık olarak 2000 dolar olacak.

Detaylar için takipte kalın!

Exit mobile version