Samsung Galaxy Fold 2 Kameraları Göz Alacak

Samsung dünyanın en iyi kameraları ile çekimler yapabiliyor. Şirketin bütün akıllı telefonlarında üst düzey kameralar kullanması onu diğerlerinden farklı kılıyor.

Samsung şimdilerde katlanabilir bir cihaz yapmak için hazırlıklarını tamamladı. Daha önceki konsepti pek işe yaramayan firma, yeni bir konsept ile kullanıcılarının karşısına geçti. Bu yeni akıllı telefonda özellikle de kamera detayı büyük bir ilgi çekiyor.

Samsung Galaxy Fold 2 farklı kamera tarzı ile geliyor

Öncelikle şirket bu akıllı telefonunda 3’lü kamera ve sensörler ile gelecek. Ayrıca odaklanma bakımından diğer akıllı telefonlara göre daha efektif sonuçlar alınabilen bir kamera tercih edildi.

Tüm bunlar dışında tasarım ile ilgili de bazı ayrıntılar geliyor. Şirketin ikinci katlanabilir akıllı telefonunda yine aynı tasarımı kullanmak istediği görülüyor. İçe doğru katlanan yapıya sahip olması, yüksek bir ihtimal diyebiliriz.

Bu modelin ne zaman piyasaya sunulacağı ile ilgili kesin bir tarih yok. Muhtemelen bu yılın sonlarına doğru 2. katlanabilir akıllı cihaz ile tanışma fırsatı ortaya çıkacak. Sizce bu yeni katlanabilir akıllı telefon modeli daha başka ne tür özelliklere sahip olabilir? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version