Samsung Galaxy F41 akıllı telefonun özellikleri

Samsung, geçen hafta yeni Galaxy F serisini tanıttı ve bugün, Hintli e-ticaret devi Flipkart, Samsung Galaxy F41 akıllı telefonun 8 Ekim’de saat TSİ 17: 30’da serideki ilk akıllı telefon olarak tanıtılacağını açıkladı.

SAMSUNG GALAXY F41’İN ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy F41, 64 megapiksel üçlü arka kamera sistemine ve tek bir selfie kamerasına sahip olarak listeleniyor. 6000 mAh büyük bir pil kapasitesine sahip olacak ve bir sAMOLED ekrana sahip olacak. Bir Infinity-U tasarım ekranı ve arkada kameraların hemen altına yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcı olacak.

Galaxy F41’in teknik özelliklerinin geri kalanı henüz resmi olarak onaylanmadı, ancak kullanım kılavuzu çift hoparlör içereceğini ve üçlü kamera kurulumundaki kameralardan birinin ultra geniş açılı bir lense sahip olacağını ortaya koydu.

PLAYSTATION TÜRKİYE’DEN OYUNLARA FLAŞ ZAM

AKILLI TELEFONUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ SIZDIRILDI

Teknik özelliklerin geri kalanı yakın zamanda Google Play Console listesi sayesinde sızdırıldı. Galaxy F41’in 2340×1080 piksel çözünürlüğe sahip 6,4 inç Full HD + Infinity-U Süper AMOLED ekrana sahip olduğu söyleniyor. 6GB RAM’i bulunan akıllı telefonun 64GB ve 128GB depolama seçenekleriyle eşleştirilebilen Mali-G72MP3 GPU’lu Exynos 9611 işlemci ile güçlendirilmiş. Depolama, büyük olasılıkla özel bir mikro SD kart aracılığıyla 512 GB belleğe kadar genişletilebilir.

SAMSUNG GALAXY F41’DE 64 MEGAPİKSELLİK BİR KAMERA

Kamera bölümünde, 64 megapiksellik bir ana kameranın yanı sıra 8 megapiksel ultra geniş açılı lens, derinlik lensi / makro sensörü olabilir. Ayrıca, telefon 32 megapiksellik bir selfie kamerası da alabilir.

Bağlantı için 3,5 mm kulaklık girişi, FM Radyo, Dolby Atmos, Çift 4G VoLTE ve Wi-Fi 802.11 ac olacaktır.

Samsung Galaxy F41 hakkında daha fazla ayrıntı, duyurusuna yaklaştıkça ortaya çıkacak.

 

Exit mobile version