Samsung Galaxy F22 piyasaya çıktı

Samsung Galaxy F22 nihayet Hindistan’da resmileşti. Koreli üretici, Galaxy A22’yi üç olası bellek kombinasyonundan ikisiyle Asya pazarı için yeni bir isim altında yeniden başlatmaya karar verdi.

Temel özellikler arasında bir Helio G80 yonga seti yer alıyor. Kamera özellikleri arasında dörtlü kameraya sahip. Bununla birlikte bir Süper AMOLED ekran yer alıyor.


İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy M22 Avrupa fiyatı ortaya çıktı


SAMSUNG GALAXY F22 KAMERA ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy F22, arka panelin dalgalı tasarımıyla dikkatleri üzerinde topluyor. Bunun yanı sıra yeni akıllı cihazın siyah ve mavi olan renk seçenekleriyle Galaxy A22’den biraz farklı görünüyor. Yine de iki 2MP yardımcı sensörle birlikte 48MP ana kamera ve 8MP ultra geniş modül alıyorsunuz. Önde 13 MP selfie kamerası var.

Samsung’un yeni cihazının içinde büyük bir 6.000 mAh boyutunda pil yer alıyor. Ayrıca cihazın bu pil özelliği, Galaxy F22’nin ün kazanmasındaki en önemli iddiasıdır. Bununla birlikte 15W hızlı şarjı destekliyor.

Telefonun, üstte OneUI özel kaplaması ile Android 11 işletim sistemi üzerinde çalışması gelen bilgiler arasında…

PARMAK İZİ TARAYICISI GÜÇ DÜĞMESİNİN YANINDA

6.4″ Super AMOLED ekran sadece HD+ çözünürlüğe sahip. Ancak 90Hz yenileme hızı ile geliyor. Ve her şeyden önce uygun fiyatlı bir telefon olan F22’de bir özellik daha dikkat çekiyor. O da parmak izi tarayıcısının, panelin altından ziyade yan taraftaki güç tuşunda yer alması…

Galaxy F22, 4/64GB veya 6/128GB RAM/depolama seçenekleriyle satılmaktadır. Her iki durumda da özel microSD yuvası aracılığıyla daha fazla depolama alanı ekleyebilirsiniz. Ayrıca iki SIM kart için yeterli alan var.

YENİ AKILLI TELEFONUN FİYATLARI

Flipkart’taki fiyatlar 4/64GB telefon için 170 dolar; 6/128GB RAM akıllı telefon için 195 dolar olarak çıkıyor. Samsung Galaxy F22 akıllı telefonunun çıkış tarihi olarak 13 Temmuz olarak planlanıyor.

 

Exit mobile version