Samsung Galaxy F22 Bluetooth sertifikasını aldı

Samsung Galaxy F22, Bluetooth SIG platformunda görüntülendi. Sertifika, Galaxy F22’nin Galaxy A22’nin yeniden markalanan bir çeşidi olduğunu ortaya koyuyor.

Geçen ay ortaya çıkan bir ipucuna göre Samsung, Galaxy F22 adlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Birkaç çevrimiçi rapor, Galaxy F22’nin geçen ay piyasaya sürülen Galaxy A22’nin yeniden markalanan bir çeşidi olabileceğini gösteriyor. O zamandan beri Galaxy F22 ile ilgili başka bir bilgi olmadı. Ancak bu durum bugün değişti. Samsung telefonu artık Bluetooth SIG sertifika platformunda (SamMobile aracılığıyla) yer aldı. Sertifika, Galaxy F22’nin gerçekten de Galaxy A22’nin yeniden markalanmış bir versiyonu olduğuna dair önceki söylentileri doğruluyor.


İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy A22 ve A22 5G serisi piyasay sürüldü


Samsung Galaxy F22, Bluetooth SIG’de yer aldı

Bugün Bluetooth SIG platformunda yeni bir sertifika listesi yer aldı. Sertifikasyon firması, listenin altında iki Samsung akıllı telefonundan bahsetti. Bu da Galaxy F22 ve Galaxy A22’nin aslında aynı cihazlar olduğunu gösteriyor. Üstelik Bluetooth SIG platformu, Galaxy F22 model numarasının, Galaxy A22’nin SM-A225F model numarasına çok benzeyen SM-E225F olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca, Galaxy F22’nin Galaxy A22’nin yeniden markalanan bir versiyonu olduğunu öne sürüyor. Platforma göre Galaxy F22, Bluetooth v5.0 bağlantısına sahip.

Şimdiye kadar gördüğümüz kadarıyla, Samsung’un F serisi akıllı telefonları yalnızca Hindistan e-ticaret sitesi Flipkart’ta satılmaktadır. Ayrıca, F serisi cihazlar genellikle A serisi muadillerine benzer özelliklere sahiptir. Ve görünüşe göre Galaxy F22 de farklı değil. F serisi akıllı telefonların Flipkart’a özel olduğunu düşünürsek, Galaxy F22’nin Hindistan’da piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz. Ayrıca e-ticaret sitesi üzerinden satış yapmasını da tahmin edebiliriz. Ancak Galaxy F22’nin Hindistan’daki lansman tarihi hala bilinmiyor. Aşağıda bu yeni akıllı telefonun özellikleri için Galaxy A22 teknik özellikleri verilmiştir.

Galaxy A22 özellikleri

Galaxy A22, HD+ çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç Süper AMOLED ekrana sahip. Telefonun arka tarafında 48MP birincil + 8MP ultra geniş + 2MP makro + 2MP derinlik kamerası ve önde 13MP kamerası var. Galaxy A22, MediaTek Helio G80 SoC tarafından desteklenmektedir. Ayrıca Android 11 işletim sistemi üzerinde çalışır. 4GB+64GB, 4GB+128GB ve 6GB+128GB konfigürasyonları arasından seçim yapabilirsiniz. Galaxy A22, 5.000 mAh pil, 15W şarj, USB Type-C bağlantı noktası, 4G bağlantısı ve yana monte parmak izi tarayıcısı içerir.

Exit mobile version