Samsung Galaxy Buds2 Görüntüleri Sızdı

Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds2 görüntüleri sızdı ve kulaklıkların tasarımı ile renk seçenekleri ortaya çıktı. Kulaklıklar hakkında uzun bir zamandır bazı söylentiler duyuyorduk. Şimdi de sızan görüntülerle bazı özelliklerini görebiliyoruz. İşte detaylar.

91mobiles adlı sitenin paylaştığı bu görüntüler kulaklıkların resmi görüntüleri. Sitenin haberine göre bu resimler içeriden güvenilir kaynaklar tarafından açığa çıktı. Aynı zamanda resimler, kulaklıkların tüm tasarımını ve renklerini gözler önüne seriyor.

Samsung Galaxy Buds2
Samsung Galaxy Buds2

İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 Görüntüleri Sızdı


Samsung Galaxy Buds2 görüntüleri

Bu görüntüler sayesinde kulaklıkları ilk defa görüyoruz. Kulaklıkların 28 Haziran tarihinde Samsung’un MWC etkinliğinde tanıtılmasını bekliyoruz. Bunun yanında, TWS kulaklıkları geçtiğimiz günlerde FCC sertifikası alırken görmüştük. Bu sertifika sayesinde ise özelliklerine dair bazı bilgiler edindik.

Tasarımını incelediğimizde ve Galaxy Buds2 modelini orijinal Galaxy Buds ve Buds+ ile karşılaştırdığımızda biraz farklı bir tasarım diliyle geleceğini fark ediyoruz. Buds2, mat ve parlak çift tonlu bir yüzey yerine, büyük olasılıkla parlak olan tek tip bir dokuya sahip olacak. Ek olarak gövde yüzeyi, gelişmiş gürültü azaltma için iki mikrofon içeriyor.

Samsung Galaxy Buds2

Geçmiş raporlar bize Galaxy Buds2’nin Galaxy Buds Pro ve Galaxy Buds Live gibi aktif gürültü engellemeyi (ANC) desteklemeyeceğini söyledi. Ancak aktif gürültü azaltma özelliğine sahip olacağını söylüyor. Galaxy Buds2, pasif gürültü önleme sunmak için kauçuk uçlara sahip olacak. Şarj kutusu ise artık kare şeklinde olacak. Ayrıca bu kutu bize Galaxy Buds Live ve Buds Pro kılıflarını hatırlatıyor.

Galaxy Buds2 renk seçenekleri

Görüntüler bize Galaxy Buds2’nin Beyaz, Siyah, Mor ve Yeşil renk seçenekleriyle satışa çıkacağını gösteriyor. Ayrıca şarj kutusunun dışı Beyaz olacak, içi ise Buds2’nin rengiyle eşleşecek. Resmi görsellerden elde ettiğimiz bilgiler bunlarla sınırlı. Diğer özelliklerinden bahsedecek olursak FCC listesine göre, Galaxy Buds2 şarj kutusu 500 mAh pile sahipken, her kulaklık 60 mAh pil ile gelecek.

Ek olarak bu kulaklıklar Haziran tarihinde veya Ağustos ayında Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 ile birlikte karşımıza gelecek. Net bir tarih vermek ise mümkün değil.

Exit mobile version