Samsung Galaxy Buds Pro resmi sitede göründü

Samsung‘un Apple’ın popüler AirPods Pro’yla nasıl rekabet etmeyi planladığını merak ediyorsanız, yeni Samsung Galaxy Buds Pro kulaklığının yakında geleceğine dair kesin kanıtlar aldık. Samsung Galaxy Buds Pro ile ilgili sızıntı doğrudan Samsung’dan geliyor.

Samsung’un bu ay Galaxy S21 serisiyle birlikte Galaxy Buds Pro’yu duyurması bekleniyor. Koreli şirketler grubu, Buds Pro’nun lansman tarihini henüz açıklamadı. TWS kulaklıklar için destek sayfası gittikçe Galaxy Buds Pro adını onaylandı. Samsung Kanada’nın web sitesinde yayınlanıyor.

Redmi Note 9T Geekbench’te görüldü

Model atamasını (SM-R190) onaylamanın dışında, destek sayfası Galaxy Buds Pro hakkında hiçbir şey açıklamıyor. Ancak önceki sızıntılar sayesinde TWS kulaklıkların neye benzeyeceğini ve beraberinde getireceği özellikleri biliyoruz.

SAMSUNG GALAXY BUDS PRO KULAKLIĞININ ÖZELLİKLERİ

Galaxy Buds Pro, 11 mm woofer ve 6.5 mm tweeter’a ek olarak iki yönlü bir hoparlöre ve her bir tomurcukta üçlü bir mikrofona sahip olacak. Bu yeni kulaklık gürültü engelleme teknolojisine sahip olacak. Ayrıca IPX7 özelliği ile suya dayanıklı olacak.

Galaxy Buds Pro’nun pil boyutu bilinmiyor. Ancak sızdırılan promosyon malzemesi TWS kulaklıkların toplam sekiz saat çalma süresi ve 4,5 saat konuşma süresi sunacağını ortaya çıkardı. Bunları şarj kutusuyla eşleştirdiğinizde, sırasıyla 10,5 saat ve 20 saat ek konuşma süresi ve oynatma süresi elde edersiniz.

SAMSUNG KULAKLIĞININ FİYATI

Galaxy Buds Pro’nun öne çıkan özelliklerinin geri kalanı arasında Ortam Sesi, Konuşma Modu ve Uzamsal Ses bulunur. En az üç renkte (gümüş, menekşe ve siyah) gelecekler ve ABD’de 199 dolara, Avrupa’da 229 euroya mal olduğu söyleniyor.

 

Exit mobile version