Samsung Galaxy Buds Pro görüntüsü ortaya çıktı

Samsung’un bir süredir bir çift TWS kulakiçi çıkaracağı söylendi. Daha önceki sızıntılar bize Samsung Galaxy Buds Pro olarak adlandırılacağını söylüyordu. Samsung Galaxy Buds Pro kulaklıklarının görüntüleri de sızdırıldı.

Bugün erken saatlerde Samsung, 12 Ocak’ta yeni bir Exynos SoC’nin piyasaya sürüldüğünü doğruladı. Güney Koreli devin, Galaxy S21 serisi öncesinde Exynos 2100 amiral gemisi SoC’yi tanıtması bekleniyor. Sözde 14 Ocak etkinliğinin yanı sıra, şirket büyük olasılıkla yeni nesil kablosuz kulaklıklar olan Galaxy Buds Pro kulaklığını da tanıtacak. Birçok sızıntının ortasında şimdi, Samsung’un kendisi TWS kulaklıkları için resmi destek sayfaları açtı.

Samsung, Birleşik Krallık’ta bir ürün için iki resmi destek sayfası ve Almanya web sitesi açtı. Buna göre, sayfa SM-R190 model numarasını gösterir. Hatırlarsanız, Indonesia Telecom’da aynı model numarasına sahip bir Bluetooth kulaklık “Galaxy Buds Pro” markasını ortaya çıkardı. Bu nedenle, yukarıdaki sayfanın (MSP aracılığıyla) gerçekten de yakında çıkacak bluetooth kulaklıklara ait olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Samsung Galaxy Book Flex 2 çıktı

Galaxy Buds Pro kulaklığının sızdırılan tasarımı

Evan Blass tarafından yapılan bir başka 360° sızıntısı, Galaxy Buds Pro’nun üç renk çeşidi ile geleceğini doğruladı. Daha önce, mor ve phantom silver renklerde iki Galaxy Buds Pro görüntüsü ortaya çıkardı. Bugün, phantom black renginde bir 3D render videosu yayınladı. Videoda, “Samsung” logosu ve “Sound by AKG” yazısı olan sincap kılıf gösterilmektedir.

Önde LED göstergesi olabilecek bir nokta var. Arkada USB-C şarj bağlantı noktası var. Açıldığında, yanında bir gösterge bulunan içindeki kulaklıkları ortaya çıkarır. Tomurcuklardan bahsetmişken, yuvarlak kulak içi tasarımı ve silikon kulak uçlarıyla hareketsiz görüntülere benziyorlar.

Tasarım, daha önce piyasaya sürülen Galaxy Buds + ve Buds Live’dan biraz farklı. Dışarıda bir mikrofon ve ızgara görünürken, şarj kontaklı başka bir ızgara içeride.

Galaxy Buds Pro kulaklığının beklenen özellikleri

Özellikler hakkında konuşurken, bir FCC listesi Galaxy Buds Pro’daki her bir kulaklığın 58mAh bataryaya sahip olacağını ortaya koyuyor. Bu, Galaxy Buds Live Bluetooth kulaklıklardan biraz daha az. Bununla birlikte, büyük sincap davasının 472mAh bataryaya sahip olacağı, Çin’in 3C sertifika yetkilisinin izniyle olacak.

Kulaklıkların ayrıca gelişmiş Aktif Gürültü Engelleme (ANC), Ortam modu, kablosuz şarj ve daha fazlasıyla gelmesi bekleniyor. Ancak, Ses sürücü birimi, desteklenen ses kodekleri ve fiyat ile ilgili bilgiler, resmi lansmana kadar beklememiz gereken bir şey.

Exit mobile version