Samsung Galaxy Active 4 Pro Özellikleri

Galaxy Tab Active 4 Pro, Samsung'un en yeni dayanıklı tabletidir. Cihazın özelliklerine tüm detaylarına birlikte göz atalım.

Bugün Samsung, Galaxy Tab Active 4 Pro ile sağlam serisindeki bir sonraki tableti duyurdu. Güç, güvenlik ve dayanıklılığı bir araya getiren tablet, ihtiyaç duyanlara koşullar ne olursa olsun güvenilir bir tablet seçeneği sunuyor.

Galaxy Tab Active 4 Pro, Corning’in Gorilla Glass 5’i kullanılarak korunan 1920 x 1200 LCD ekrana sahip. Samsung, Gorilla Glass 5’in diğer güçlendirilmiş cam türlerinden daha iyi performans göstereceğini ve 1 metreden düşmelere karşı dayanıklı olduğunu iddia ediyor. Koruyucu kapak, 1,3 metreye kadar düşmelere dayanabilir. Ünite MIL-STD-810H uyumludur. Yani en zorlu ortamlara dayanabilir. Entegre S Pen IP68 derecelidir. Yani toza ve neme karşı dayanıklıdır.

Yukarıdakilere ek olarak, Galaxy Tab Active 4 Pro, önemli uygulamalara tek bir dokunuşla erişmeyi kolaylaştırmak için programlanabilir tuşlar sunar. Bir ekran, kullanıcı eldiven giydiğinde bile giriş kabul edebilir. Tablet önemli ölçüde daha yüksek ses çıkarabilmesi için geliştirilmiştir. Bu da yoğun veya gürültülü bir ortamda uyarıların daha kolay duyulmasını sağlar.

Samsung Galaxy Active 4 Pro 5 Yıla Kadar Destek Alacak

Donanım önemli olsa da Samsung’un One UI arayüzü, Knox platformu sayesinde gerektiğinde güvenlik de sağlıyor. Platform, çok yönlülüğün yanı sıra genişletilebilirlik sunar. Uzun ömür konusunda endişe duyanlar, cihazın destekleneceğini, üç yıl boyunca Android işletim sistemi güncellemeleri ve beş yıl boyunca güvenlik güncellemelerini alacağını bilmekten mutlu olacaklar.

Donanım yapılandırmalarına gelince, tablet sekiz çekirdekli bir işlemci tarafından destekleniyor. Cihaz 4GB veya 6GB RAM’e sahip olacak. Ayrıca, microSD ile 2 TB’a kadar genişleme alanı olan 64 GB veya 128 GB dahili depolama için iki seçenek olacak.

Cihaz, olağan kablosuz protokolleri (Wi-Fi ve Bluetooth) desteklemenin yanı sıra Citizens Broadband Radio Service (CBRS) için de destek sunacak. Galaxy Tab Active 4 Pro, kullanışlı bir 7.600mAh çıkarılabilir pile, POGO hızlı şarja ve cihazın pil olmadan harici olarak çalıştırılmasına olanak tanıyan Pil Yok Moduna sahip olacak.

Ayrıca Samsung ve diğer ortaklar, ürün için geniş bir aksesuar yelpazesi sunacak. Bu, cihazı özel kullanımınıza göre özelleştirmek için birçok yolunuz olacağı anlamına gelir.

Fiyatı Henüz Belli Değil

Samsung, tablet için bir fiyat açıklamadı. Ancak önümüzdeki aydan itibaren Asya, Avrupa, Latin Amerika ve Kuzey Amerika’da satışa sunulacak. Tablet, Orta Doğu’daki ilk çıkışını yıl içinde yapacak.

 

Exit mobile version