Samsung, Galaxy A82 5G Resmi Olarak Açıklandı

Samsung, Galaxy A82 5G modelini kendi sitesinde resmi olarak açıkladı. Şirket, telefonun özelliklerini henüz resmi olarak açıklamadı. Fakat şirket, telefonun varlığını paylaştığı bir gönderide kabul etti. Bu telefonun güvenlik merkezli bir varyantı da birkaç hafta önce Galaxy Quantum 2 olarak Güney Kore’de piyasaya sürülmüştü.

Galaxy A82 5G’nin ismi Samsung‘un kendi yazılım güncelleme izleme sayfasında geçiyor. Yani telefonun çıkışından önce, Güney Kore merkezli şirket, yazılım güncelleme programına bu telefonu ekledi. Aynı zamanda bu, Samsung’un bu telefonu Güney Kore dışında da piyasaya sürmeyi düşündüğünü gösteriyor olabilir.

Xbox Game Pass Ultimate abonesi olanlara Spotify Premium ücretsiz

Samsung Galaxy A82 5G özellikleri 

Telefonun özellikleri ve tasarımı, Galaxy Quantum 2’te oldukça benzeyecek. Şimdiye kadar açığa çıkan bilgilere göre, Galaxy A82 5G 6,7 inçlik bir Super AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekran da QHD+ çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip olacak.

Aynı zamanda telefonda bir ultrasonik parmak izi okuma özelliği olacak. Telefon, kutudan Android 11 ile çıkacak. Tahminlere göre akıllı telefon, Snapdragon 855+ yongasından güç alacak. Ek olarak, 6 GB RAM + 128 GB depolama alanı yanında bir de microSD kart girişi olacak.

 

Samsung Galaxy A82 kamerası

Ön kısımda, Galaxy A82 5G 10 MP çözünürlükte bir selfie kamerasına sahip olabilir. Arka kısımda ise 64 MP geniş açılı kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP makro kamera yer alacak.

Bunların yanında diğer özelliklerinden bazıları ise 5G, Wi-Fi 5, GPS, Bluetooth 5.0, NFC, USB Type-C girişi ve 4,500 mAh bataryaya eşlik edecek 25W hızlı şarj desteği olacak.

Galaxy A82 5G ne zaman çıkıyor?

Akıllı telefonun ne zaman raflara geleceği ise henüz belli değil. Şirket bu konuda bir açıklama yapmadı. Fakat güncelleme programında var olduğuna göre yakın zamanda görebiliriz. Ancak ülkemize ne zaman gelir veya gelir mi henüz bir tahminimiz yok.

Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 Fotoğrafları Sızdı

Exit mobile version