Samsung Galaxy A73 Akıllı Telefonun Fiyatı ve Özellikleri

Samsung Galaxy A73 tasarımı ve teknik özellikleri tamamen sızdırıldı. Gelin detaylara birlikte bakalım...

Samsung Galaxy A73 fiyatı, özellikleri ve tasarımı yeni bir raporla ortaya çıktı. Galaxy A73 ile ilgili yüksek kaliteli görüntülere ve ayrıntılara buradan göz atın.

Eylül ayında Galaxy A72’nin halefi olan Samsung Galaxy A73’ün OIS destekli 108MP kameraya sahip olacağını öğrenmiştik. Şu an itibariyle Samsung, Galaxy A73’ün lansmanı hakkında hiçbir şeyi doğrulamadı. Ancak onLeaks’in paylaşımıyla Samsung Galaxy A73 tasarımına ilk bakışımızı aldık. Görüntüler, yaklaşmakta olan akıllı telefonu her açıdan göstererek; tasarımını ve temel özelliklerini ortaya koyuyor. İşte Samsung Galaxy A73 teknik özelliklerine, işlemelerine ve fiyatına hızlı bir bakış.

Samsung Galaxy A73 Akıllı Telefonun Özellikleri

Cihazın görüntüleri bize telefonun tasarımına 360 derecelik bir bakış imkanı veriyor. Görüntülere göre Galaxy A73, önceki modele benzer bir görünümle gelecek. Ön tarafta öne bakan kamera için ortalanmış bir delik ile uçtan uca bir ekrana sahip olacaktı. Ekranın 6.7 inç, 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor. 6.7 inçlik ekran, ekran içi parmak izi sensörlü bir AMOLED panel olabilir.

Arka tarafta, 108MP birincil kamera tarafından yönetilen dörtlü bir kamera sistemi alacağız. Ancak kameraların geri kalanının özellikleri henüz bilinmiyor.

Yeni telefon, Snapdragon 750G SoC tarafından destek alacak. Yeni akıllı telefon kutudan Android 12 ile çıkacak. Yerleşik olarak 8 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip olacak. Ancak daha fazla bellek seçeneğine sahip olmayı bekleyebilirsiniz.

Cihazın Diğer Detayları

Galaxy A73, bir USB-C bağlantı noktasından 33W’a kadar hızlı şarjı destekleyecek. Ayrıca 5.000 mAh pile sahip olacak. Akıllı telefon 7,6 mm kalınlığında (kamera çıkıntısı dahil 9,3 mm); plastik bir yapıya sahip olacak. Ancak IP67 derecesine sahip olacak. Hatta A serisindeki Galaxy A33 ve üzeri modellerin önümüzdeki yıl su geçirmezlik özelliğiyle geleceği söyleniyor.

Samsung’un Yeni Telefonunun Fiyatı

Akıllı telefon, Altın ve Siyah renklerde piyasaya çıkacak. Hindistan’da bu ayın sonuna kadar 440 dolar fiyat etiketi ile piyasaya çıkacak.

Önceki raporlar, üretiminin 2022’nin ikinci çeyreğinden önce başlamasının beklenmediğini iddia ettiği için, son kısım biraz şaşırtıcı oldu.

Exit mobile version