Samsung Galaxy A53 5G Tasarımı ve Özellikleri

Samsung Galaxy A53 5G tasarımı ve özellikleri lansman öncesinde TENAA'da yer aldı. Samsung Galaxy A53 5G, 8 GB RAM ve 256 GB'a kadar depolama alanına sahip olabilir.

Samsung Galaxy A53 5G teknik özellikleri çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Uzun süredir söylentileri dolaşan akıllı telefon yakında piyasaya çıkacak. Akıllı telefon Mart 2021’de tanıtılan Samsung Galaxy A52’nin halefi olarak piyasaya çıkacak.

Samsung Galaxy A53 5G, sekiz çekirdekli işlemci ve 6.46 inç full HD+ dahil olmak üzere bir dizi özellik listesiyle birlikte TENAA’da görüldü. Akıllı telefonun 5.000 mAh pile sahip olduğu listelendi. Ayrıca yeni cihazın görüntüleri 64 megapiksel üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacağını gösteriyor.

TENAA ve 3C Sertifika Kanalında Yer Aldı

Yaklaşan Samsung Galaxy A53 5G’nin piyasaya sürülmesinden önce; akıllı telefon, MyFixGuide tarafından Çin’in devlet telekomünikasyon sertifika yetkilisi TENAA’da yer aldı. TENAA’da SM-A5360 model numarası altında listelenen akıllı telefonun listesi bağımsız olarak ortaya çıktı. Akıllı telefon, kısa süre önce Çin 3C sertifikasyon web sitesinde de yer aldı.

İşte Samsung Galaxy A53 5G Telefonunun Özellikleri

Samsung Galaxy A53 5G, AMOLED panele sahip olabilen 6.46 inç full HD+ (1.080×2.400 piksel) ekrana sahip olacak. Liste, parmak izi sensörünün ekranın altına yerleştirileceğini gösteriyor. Bu arada, Samsung Galaxy A53 5G’nin canlı görüntüleri de 91Mobiles tarafından ortaya atıldı. Akıllı telefonun arka panelini, arka kamera kurulumunu ve akıllı telefonun çerçevesini gösterdi.

Cihaz, 2,4 GHz saat hızına sahip belirtilmemiş bir sekiz çekirdekli işlemciye sahip olacak şekilde listelenmiştir. Akıllı telefon, Aralık ayında Geekbench’te görüldükten sonra; kaputun altında Exynos 1200 SoC ile piyasaya çıkacak. Listeye göre cihaz, 8 GB RAM ve 256 GB’a kadar depolama alanına sahip.

Cihazın Kamera Yapılandırması

Bu arada, yaklaşmakta olan akıllı telefonun 64 megapiksel birincil kamera ile gelecek. Ayrıca cihaz 32 megapiksel ikincil kamera ve 5 megapiksel üçüncül kamera özellikleri ortaya çıkıyor. TENAA’da paylaşılan görüntü, şu anda listenin bir parçası olmayan olası bir dördüncü sensörü gösteriyor. Önde listeye göre 32 megapiksel kameraya sahip olacak. Akıllı telefon, 5.000 mAh bataryaya sahip olacak şekilde listelenmiştir.

TENAA listesinde paylaşılan görüntüler, akıllı telefonun tanıdık bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca listeye göre yaklaşan Samsung Galaxy A53 5G, Mavi ve Beyaz renk seçenekleriyle satışa çıkacak.

Samsung henüz yeni cihazıyla ilgili herhangi bir ayrıntı açıklamadı. Rapora göre, akıllı telefon geçtiğimiz günlerde, Şubat ayında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy A33 5G ve yakında çıkacak olan Samsung Galaxy M33 5G ile birlikte gelecek.

 

Exit mobile version