Samsung Galaxy A22 5G tasarımı sızdırıldı

Samsung Galaxy A22 5G sızdırılan görüntüleri üçlü kamera, 3,5 mm ses girişi ve daha fazlasını gösteriyor.

Samsung, bir Galaxy A22 5G üzerinde çalışıyor ve bununla ilgili raporları geçen yıla kadar erken bir zamanda gördük. Bugün Steve Hemmerstoffer (@Onleaks) paylaşıyla, cihazın yüksek kaliteli 5K CAD tabanlı görüntüleri Voice’ta sızdı.

Bir dizi görüntüde Steve, yaklaşmakta olan Galaxy A22 5G akıllı telefonun olası tasarımını paylaştı. Hemen hemen, daha önce gördüğümüz konsept sunumlardan tamamen farklı. Çünkü cihazın arkasında üçlü kameralı bir sincap kamera düzeni var. Bu durum da daha önceki söylentilerle çelişiyor.

Samsung Galaxy F52 5G özellikleri sızdırıldı

SAMSUNG GALAXY A22 5G ÖZELLİKLERİ

Düzenin içinde üç lens ve bir LED flaş var. Ancak ilk raporlar, 48MP ana lens, 8MP ultra geniş ve iki 2MP sensöre sahip dört sensöre sahip olacağını söyledi. Bununla ilgili daha fazla bilgi edinmek için resmi bilgileri beklememiz gerekecek.

Önde, ekranın alt kısmında göze çarpan çerçeveler ve üstte bir su damlası çentiği var. Rapora göre, cihaz 6,5 inç ekrana sahip olacak. Çentiğin içine yerleştirilmiş selfie kamerası 13 MP sensör olarak gelebilir.

Sağ tarafta, gömülü Parmak İzi sensörü ve ses düğmeleri bulunan bir Güç düğmesi yer alıyor. Ayrıca üstte ikincil bir mikrofon var. Altta birincil mikrofon, hoparlör, C Tipi bağlantı noktası, 3,5 mm kulaklık girişi G / Ç’yi yuvarlıyor.

Samsung, bazı pazarlarda Dimensity 720 yonga setli Galaxy A32 5G’yi piyasaya sürdü. Galaxy A22’nin Galaxy A32’nin altına oturacağı için teknik özellikleri azaltmış olma ihtimali var. Ancak, henüz hiçbiri hakkında somut bir bilgiye sahip değiliz.

Uygun fiyatlı 5G sürümünün Haziran ayında piyasaya sürüleceği söyleniyor ve raporlar bir 4G sürümünün de çalışmalarda olduğunu ve Hindistan gibi pazarlara ulaşabileceğini söylüyor.

Exit mobile version