Samsung Galaxy A13 5G Akıllı Telefonunu Tanıttı

Samsung, Galaxy A13 5G telefonunu tanıttı. Cihaz 5G bağlantısı, yüksek kaliteli kamera özellikleri ve uzun ömürlü pilleri ve uygun fiyatıyla yenilik sunuyor. İşte detaylar...

Samsung Electronics America, Inc. bugün A serisi portföyündeki en uygun fiyatlı 5G telefon olan Galaxy A13 5G’yi duyurdu. Yenilikçi, temel özelliklerden yüksek kaliteli Samsung Galaxy’ye kadar Galaxy A serisi; Samsung’un tüketicilere her fiyat noktasında güçlü telefonlar sağlama taahhüdünü temsil ediyor.

Samsung Galaxy A13 5G Telefonunun Özellikleri

Samsung Galaxy A13 5G, 5G bağlantısı da dahil olmak üzere uygun bir fiyata önemli yenilikler sağlayarak bu mirası sürdürüyor. Uzun ömürlü pil, güzel üç lensli kamera ve çarpıcı uçtan uca ekrana sahip A13 5G; seveceğiniz bir fiyata ihtiyacınız olan özelliklerle dolu.

Güçlü çoklu kamera sisteminden uzun ömürlü piline kadar Galaxy A13 5G; en popüler Galaxy yeniliklerinden bazılarını daha da uygun hale getiriyor. Galaxy A13 5G, yüksek çözünürlüklü, üç lensli kamera ve Samsung’un birçok yenilikçi kamera özelliğiyle; aile ve arkadaşlarla ilgili anıları yakalamak için ideal bir cihazdır. Bu çekimler Galaxy A13 5G’nin uçtan uca 6,5” uyarlanır 90Hz Infinity-V HD+ ekranında net görünecek. Uyarlanır 90 Hz yenileme hızıyla, yayınlarınız arasında gezinmek; en sevdiğiniz video oyunlarını oynamak her zaman canlı, net ve sorunsuz olacaktır.

Hızlı Şarj İle Geliyor

İster ailenizin fotoğraflarını çekin, ister en sevdiğiniz filmi izleyin; Galaxy A13 5G uzun ömürlü pili ve uyarlanır güç tasarrufu ile karşınıza çıkıyor. A13 5G 15W Hızlı Şarj ile hızla ile birlikte geliyor.

Akıllı telefonu 64 GB dahili depolama ile geliyor. Böylece tüm fotoğraf ve videolarınızı saklayabileceğiniz bolca alanınız olacaktır. Ayrıca fazladan alana ihtiyacınız varsa, A13 5G’nin microSD kart eklediğinizde 1 TB’a kadar depolama kapasitesine sahip oluyorsunuz. Samsung’un Knox Security uygulaması cihazınızın önemli verilerinizi korumasına yardımcı oluyor.

Cihazın Bağlantı Özellikleri

Samsung, kendini tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun güçlü akıllı telefonlar yaratıyor. Bu nedenle bu cihazda 5G bağlantısını kullanmıştır.

Galaxy A13 5G, Samsung’un şimdiye kadarki en uygun fiyatlı 5G akıllı telefonu. Bu, bir bekleme odasından en sevdiğiniz programı yayınlamak; hareket halindeyken ailenizle görüntülü sohbet etmek için güvenilirlik ve hız elde edeceğiniz anlamına gelir. Böylece 5G bağlantısı ve işlem gücü ile Galaxy A13 5G’de; görüntülü arama, oyun oynama gibi kullanımlarda akış sorunsuz ve neredeyse gecikmesizdir.

Samsung Galaxy A13 5G Telefonunun Fiyatı

Yüksek hızlı 5G bağlantısından yenilikçi kamerasına ve ekranına kadar Galaxy A13 5G; herkesin seveceği bir fiyata yenilikçi Galaxy özellikleri veriyor. Ayrıca cihazın fiyatı 249,99 dolar etiketine sahip. Bununla birlikte Galaxy A13 5G, 3 Aralık’tan itibaren Samsung.com’da çevrimiçi olarak satışa çıkacak.

Exit mobile version