Samsung Galaxy A11 Yakında Geliyor

Teknoloji dünyası büyük amiral gemisi akıllı telefonlarının lansmanlarından çok fazla bahsediyor. Ancak amiral gemileri çoğu insanın satın aldığı telefonlar değildir. Aslında, çoğu insan ara sıra konuştuğumuz orta sınıf telefonları bile satın almıyor. 

Gerçekte en çok satanlar, Android telefonu olduğunu öğrendiğimiz Samsung Galaxy A10 olan bütçe telefonları. Galaxy A serisi, Xiaomi ve Realme gibi değer odaklı markalara ayak uydurmaya çalışırken Samsung için büyük bir başarı oldu. Şimdi, Samsung’un halefi bu cihazın Galaxy A11’i piyasaya sürmeye hazırlandığı bilgileri geliyor.

Samsung Galaxy A11 özellikleri

Samsung Galaxy A11 hakkında bilgi veren son birkaç sızıntı mevcut. Bu yeni cihaz ile ilgili bazı detaylar paylaşıldı. Galaxy A11’in; 6.4 inç LCD, 13MP birincil kamera, 8MP ön kamera, 4.000mAh pil ve Android 10 gibi özelliklere sahip olacağı iddia ediliyor. 

13MP kamera üç arkadan biri olacak ancak diğer iki kameranın teknik özellikleri henüz bilinmiyor. A10 modelinden A11’e en büyük değişiklik, arkada bir parmak izi tarayıcısının görünür bir şekilde dahil edilmesidir. Görüntülerden A11’in bir USB C Tipi bağlantı noktasına veya bir öncekine benzer bir microUSB bağlantı noktasına sahip olup olmadığını söylemek mümkün değil. 

Tüm bunlara ek olarak, bütçe odaklı bir telefon olacağı göz önüne alındığında, Galaxy A11’in A10 gibi 3,5 mm kulaklık jakına sahip olmasını bekleniyor. Bununla birlikte, şu anda cihaz hakkında bilinen pek birşey yok.

Exit mobile version