Samsung Galaxy A10s ve Galaxy A6+ Android 10’a Güncellendi

Samsung’un One UI özel Android işletim sistemi, geçen yıl Android 10’un üstündeki büyük bir UI revizyonu aldı. Şirket ayrıca, One UI 2.5 olarak adlandırılacağı iddia edilen artımlı bir güncelleme ile daha fazla gelişmeye imza attı. 

Tüm bunlara ek olarak, Samsung, dev ürün portföyü sayesinde One UI 2.0 (veya bazı durumlarda 2.1) güncelleme sunumunu henüz tamamlanamadı.

Samsung Galaxy A10s ve Galaxy A6+

Şirketin gözde telefonlarından Galaxy A9 (2018) gibi orta sınıf oyuncular Android 10 OTA’yı alınca, iki Galaxy A serisi telefonun daha uygun olmaya başladığını söyleyebiliriz. One UI 2.0 güncellemesinin bazı bölgelerde Galaxy A10s ve Galaxy A6+ birimlerine de eklendiği söyleniyor.

Güney Koreli teknoloji devi, şirket içi Exynos veya Qualcomm’un Snapdragon SoC’lerini kullanma eğiliminde olsa da, şirket diğer satıcıların yonga setlerini ara sıra kullanıyor ve giriş seviyesi Galaxy A10s bu tür uygulamaların mükemmel bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bunlara ek olarak Android 10 güncellemesi nin alınması ise bu akıllı telefon modellerine  çok ayrı bir değer kattı.

Exit mobile version