Samsung 23 Eylül’de Galaxy S20 FE’yi tanıtacak! Fiyatı sızdırıldı

Samsung, 23 Eylül’de yapılması planlanan bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliği için bir davet videosu paylaştı. Video, 15 saniyede renk değiştiren iki akıllı telefon silüetiyle Galaxy logosunu sergiliyor. Bu, Samsung’un Galaxy S20 FE için sunması beklenen çeşitli renk seçeneklerine bir referans olabilir. Davet, cihaz hakkında daha fazla bilgi vermezken, tasarımı ve teknik özellikleri hakkında daha önceki aylarda internete birçok bilgi sızmıştı.

İŞTE YENİ GALAXY S20 FE’NİN DAHA ÖNCE SIZDIRILAN ÖZELLİKLERİ

İnternete sızan o bilgilerde, Samsung Galaxy S20 FE’nin vanilyalı Galaxy S20 ile aynı tasarıma sahip olacağını, ortada bir delik açma kesiği ve arkada dikdörtgen bir kamera modülünün yer alacağını gösteriyor. Galaxy S20’den farklı olarak Galaxy S20 FE, her tarafta biraz daha kalın çerçevelere sahip düz bir ekrana sahip olacak.

Galaxy S20 FE’nin sızdırılan teknik özellikleri, Samsung’un cihazın iki versiyonunu göndereceğini gösteriyor: Snapdragon 865 ile çalışan 5G modeli ve Exynos 990 ile çalışan 4G modeli. Her iki varyant da 2400 x 1080 piksel çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına ve Corning Gorilla Glass 3 korumasına sahip 6,5 inç SuperAMOLED ekrana sahip olacak. Cihaz, arkasında 12MP birincil sensör, 12MP ultra geniş kamera ve 12MP telefoto kamera ile üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Cihaz 32MP’lik bir ön kameraya sahip olacak.

KABLOSUZ ŞARJ DESTEĞİ DE OLACAK

Her iki Galaxy S20 FE modelindeki işlemciye 6GB RAM ve 128GB dahili hafıza eşlik edecek. Cihazda ayrıca bir ekran içi parmak izi tarayıcısı da bulunacak ancak ultrasonik veya optik çeşitlilikte olup olmayacağı belli değil. Bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 ve NFC bulunacak ve cihaz ayrıca kablosuz şarj desteğine sahip olacak. Son olarak, Galaxy S20 FE’nin hızlı şarj desteği ile 4.500mAh’lik bir bataryaya sahip olması bekleniyor.

 

SAMSUNG GALAXY S20 FE’NİN FİYATI DA SIZDIRILDI

23 Eylül’de tanıtılacak olan ve özellikleri daha önceden sızdırılan Samsung Galaxy S20 FE’nin fiyatı da sızdırıldı. Slovakya’da bir operatörün internet sitesinden satışa sunduğu Samsung Galaxy S20 FE için 700 Euro’luk (6.223 TL) bir fiyat belirlediği görüldü.

Exit mobile version