Samsung 2019’da Yaklaşık 10 Farklı Galaxy A Modeli Piyasaya Sürecek

Galaxy A, Samsung için çok önemli bir ürün yelpazesi. Hatta şimdi daha da orta seviye cihazlarını teknoloji ile donatmak istiyor.

Samsung amiral gemisinde henüz üçlü kamera yok ama Galaxy A7 geçen yıl buna sahip oldu. 2018 yılında piyasaya sürülen Galaxy A9, dünyanın ilk 4 kameralı akıllı telefonuydu.

Galaxy A Modelleri Hangilerinden Oluşacak ?

 

Samsung, pazardaki uygun fiyatlı segmentindeki Çinli rakipleriyle daha iyi rekabet edebilmek için bu yılki stratejisini değiştiriyor.

Yaklaşan Galaxy M serisi Samsung’un açılış ürünleri olacak. Ancak çabaları burada bitmiyor. Samsung’un 2019’un ilk yarısında yaklaşık 10 Galaxy A akıllı telefonu piyasaya süreceğini biliyoruz.


Bu yeni cihazlar yılın ilk 6 ayında piyasaya sürülecek. Ayrıca; SM-A105, SM-A202, SM-A205, SM-A260, SM-A305, SM-A405, SM-A505, SM-A705 ve SM-A905 model numaralarına da sahip olacak.

Samsung’un bu telefonları tüm pazarlarda piyasaya sürmeyeceğini de öğrendik. Kullanılabilirlik değişecek ve büyük ölçüde Asya pazarlarında yoğunlaşacak.

Samsung, bu yeni Galaxy A akıllı telefonlarla, mücadele etmek isteyeceği Hindistan ve Çin gibi pazarlarda zorlu bir rekabetle karşı karşıya.

Exit mobile version