Samsung 18 inç Android tablet tableti tanıtabilir

 

Samsung, yeni bir tablet arayışı içerisinde. Samsung Galaxy Tab S serisinden değil, başlı başına standalone bir tablet olması beklenirken, bu Android tabletin boyutu tam olarak 18.4″ olarak belirtildi. Firmanın IFA 2015 için belirli tablet planları var fakat bu planlar Galaxy Tab S serisinden Edge tasarımlı modellerini kapsıyor. Yani, daha ilerisi dönemlerde bu Android tablet modeli tanıtılabilir. 

Bu Samsung Android tablet modeli bir All in One PC‘yi aratmayacak özelliklere sahip. Zaten tasarımı, Samsung’un ana akım haline getirdiği kavisli yapıya sahip, bir masaya yerleştirilmesi için standları da bulunuyor, Bluetooth klavye ile de bağlantılar gerçekleştirebilecek. SamMobile’ın haberinde bu model SM-T670 olarak belirtildi, kod isimi ise Tahoe. İşletim sisteminde Android 5.1 sürümü bulunuyor, TFT LCD altyapılı ekranı, 1920×1080 çözünürlüğe sahip olacak.

İşlemcisinde 64-bit 1.6GHz Exynos 7580 işlemci var. RAM boyutu 2GB ve yerel hafızası 32GB, yani tek model. Dahili pili 5700mAh gücünde aynı zamanda 2 saatlik bir şarj olma süresi de bulunacağı söyleniyor.

IFA 2015’te bir Android tabletle birlikte, Samsung, bir Windows 10 tableti de duyurabilir.

 

Exit mobile version