Turkcell Salla Kazan Nasıl Yapılır?

Salla Kazan nasıl yapılır? Turkcell haftada kaç kez Salla Kazan yapmaya izin veriyor? Yanıtı merak edilen tüm soruları yanıtladık.

Turkcell Salla Kazan nasıl yapılır, haftada kaç kez yapılabilir? Turkcell’e yeni geçenlerin yanıtını en çok merak ettiği soruların başında bunlar gelmektedir. Biz de bu nedenle makalemizde Turkcell’in kullanıcı memnuniyeti için sürdürdüğü hediye kampanyası ile ilişkili en çok sorulan soruları yanıtlamak istiyoruz.

Turkcell de dahil olmak üzere çoğu GSM operatörü, kullanıcıları memnun etmek için hediye kampanyalarına başvurmaktadır. Türkiye’deki her operatör, kullanıcılara benzer hediyeler vermektedir.

Örneğin Türk Telekom, kullanıcılara hediye vermek için “Sil Süpür” kampanyasını yürütmektedir. Sil Süpür, Türk Telekom uygulamasından yapılırken verilen hediyeler ise SMS, internet ve dakika şeklindedir.

Vodafone’da “Hediye Çarkı” vardır. Vodafone, çark çevirmede daha çok internet verme eğilimindedir. Bunun haricinde indirim kodunu da çok sık verdiği görülmektedir.

Turkcell’deki de diğer büyük GSM operatörlerine benzer bir kampanya bulunmaktadır. Peki, bir Turkcell kullanıcısı olarak bu kampanyadan nasıl yararlanılır? “Turkcell Salla Kazan yapamıyorum” diyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Salla Kazan Nasıl Yapılır-1

Salla Kazan Nasıl Yapılır, Adımları Neler?

Turkcell Salla Kazan nasıl yapılıyor diyenlere yönelik sıralamış olduğumuz adımları şimdi daha detaylı şekilde ele alalım.

1. Turkcell Dijital Operatör’ü İndirme

Turkcell Dijital Operatör fatura ödeme, TL yükleme gibi birçok işlemi yapmanız için geliştirilmiştir. Salla Kazan kampanyasından yararlanmak için yine bu uygulamaya girmek gerekmektedir. Salla Kazan indirmek istiyorum diyenler Turkcell’in uygulamasını Play Store sayfasından ya da App Store sayfasından indirebilir.

2. Hesaba Giriş Yapma

Turkcell Dijital Operatör’ü indirdikten sonra hesabınıza giriş yapmalısınız. Bunun için önce şifre almanız gerekmektedir. Turkcell şifre alma işlemini gerçekleştirmek içinse “Şifre” yazıp 2200’a göndermeniz yeterlidir. Size gelecek olan şifreyi kullanarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

3. Salla Kazan Hediye Kutusuna Dokunma

Haftalık olarak size tanınan Salla Kazan hakkından yararlanmak için ana sayfadaki “Salla Kazan” hediye kutusuna dokunun.

4. Telefonu Hafifçe Sallama

Hediye kutusuna dokunduktan sonra sizden telefonunuzu hafifçe sallamanız istenecektir. İşlem başarıyla tamamlanana kadar telefonu sallayın.

5. Ödül Seçimi

Turkcell, sizden tamamlamanız istenen işlemi tamamlamanız hâlinde ödül seçmenizi isteyecektir. Kampanya sonucunda almak istediğiniz hediyeyi seçin. Telefonunuza SMS geldikten sonra ödülünüzü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Exit mobile version