Saints Row Oyununun Çıkış Tarihi Ertelendi

Saints Row oyununun başlatılma tarihi yeniden ertelendi. Oyun Ağustos 2022'de gelecek. İşte detaylar...

Başlangıçta gelecek yılın Şubat ayında piyasaya sürülmesi planlanan Saints Row yeniden başlatması şimdi 23 Ağustos 2022’ye ertelendi. Bunun nedeni, geliştiricinin son cilaları ve rötuşları yapmak için daha fazla zamana ihtiyacı olmasıdır.

Volition’dan Saints Row Oyununun Ertelenmesiyle İlgili Açıklama Geldi

Volition’ın Baş Yaratıcı Sorumlusu Jim Boone, Saints Row resmi web sitesinde gecikmenin nedenini açıklayan bir bildiri yayınladı;

Önceliğimiz şimdiye kadarki en iyi oyununu yaratmaktır. Orijinal tarihte yayınlasaydık; kendimize belirlediğimiz, beklediğiniz ve hak ettiğiniz standartlara uymayacaktı. Ekibin vizyonumuzun hakkını vermesi için daha fazla zamana ihtiyacı var; Bazı ince ayarlar yapıyoruz. Oyunda genel kalite ve cila dışında pek bir değişiklik olmayacak.

Oyunun baş yaratıcısı Boone, devam eden pandeminin etkisi gibi resmi olarak oyunun gecikmesine neden olan diğer faktörlerden bahsetmeye devam etti. Ayrıca hayranlara hikayede veya karakterlerde herhangi bir değişiklik olmayacağına ve ekibin bunun “şimdiye kadarki en iyi oyunu” olmasını beklediğine dair güvence verdi.

Oyunun Hikayesi ve Karakterlerinde Herhangi Bir Değişiklik Yok

Oyun dünyası Saints Row serisiyle ilk kez 2006’da tanıtıldı. Orijinal Saints Row’un piyasaya sürülmesinden ve büyük beğeni toplamasından sonra; Saints Row’un yeniden düzenlenmesiyle birlikte üç devam oyunu daha yayınlandı. Seri, oyuncuların Saint’s Row bölgesinde bulunan bir sokak çetesi olan 3rd Street Saints etrafında döner. Ana ve yan görevleri tamamlayabilecekleri açık bir dünyayı keşfedin.

Şimdiye kadar oyunda gördüklerinizi beğendiyseniz endişelenmeyin. Bu büyük bir revizyon değil. Aksine, sadece oyunu cilalamaya yönelik bir gecikme. Gönderide, “Emin olun, son birkaç yıldır sevgiyle hayal ettiğimiz ve sizinle paylaştığımız hikayede, karakterlerde veya hiçbir şeyde herhangi bir değişiklik olmayacak” dedi.

Geliştirici, her girişte benzersiz bir deneyim yaratmak için oyunun genel tonunu deneyerek buldu. Ayrıca oyunda ince ayar yaparak, yıllar içinde gerçekten kendisini buldu. Yeniden başlatmanın dizi için neler sakladığını görmek ilginç olacak.

Oyunun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Bu yeni gecikmeye göre Saints Row; 23 Ağustos’ta Epic Games Store, PS4, PS5, Xbox One, Series X/S ve PC’de piyasaya çıkacak.

Exit mobile version